ΑΕΚ

Θέλει να "δέσει" τον Μπλάνκο μέχρι το 2013

Θέλει να "δέσει" τον Μπλάνκο μέχρι το 2013
Μπλάνκο

Θέλει να "δέσει" τον Μπλάνκο μέχρι το 2013 - Σοκ με Καράμπελα που μένει για 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης

Μπορεί να μην έπαιξε εναντίον της Μπόκα τζούνιορ, καθώς ο τραυματισμός του στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης τον κράτησε εκτός δράσης, ο Ισμαέλ Μπλάνκο ωστόσο φρόντισε και πάλι να είναι το πρόσωπο της ημέρας, για διαφορετικό λόγο αυτή τη φορά.
Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού Χουάν Μπέρος, ο οποίος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Θανόπουλο, στην οποία μίλησαν για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του "ζορό".

Να θυμίσουμε ότι το αρχικό ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές έγινε τον Ιούλιο με έναν εκ των εκπροσώπων του Μπλάνκο (Γκουστάβο Οναϊντία) χωρίς να υπάρξει συμφωνία, όμως αποφασίστηκε νέα συνάντηση μέσα στον Αύγουστο.

"Μίλησα με τον πρόεδρο στο γήπεδο για λίγο, αλλά δεν κανονίσαμε κάποιο ραντεβού. Συμφωνήσαμε απλώς να τα πούμε αυτές τις μέρες που θα είμαι εδώ". Είπε στην SportDay ο Μπέρος.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ έχει σκοπό να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Ισμαέλ Μπλάνκο μέχρι το 2013, που θα ξεκινάει από τις 500.000 ευρώ τον χρόνο, με προοπτική να ανέβει παραπάνω μέσω των μπόνους.

Το υπάρχον συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού τελειώνει το 2010, ενώ ο Μπλάνο αυτή τη στιγμή αμείβεται με 400.000 ευρώ.

Πλησιάζει ο Γκάξα

Ο παίκτης που θα καλύψει την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα φαίνεται πως έχει βρεθεί, αφού ο Σιμπονίσο Γκάξα είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της ΑΕΚ που έχουν συμφωνήσει μαζί του.

Η Ένωση προσφέρει 350.000 ευρώ στην ομάδα του (Μαμελόντι Σαντάουνς) για το 60% των δικαιωμάτων του, με τον σύλλογο από την Νότιο Αφρική να προσπαθεί να ανεβάσει την τιμή του.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από την πλευρά του τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, ενώ όπως δήλωσε θέλει να έρθει στην χώρα μας και το μόνο που μένει είναι το OK της Σαντάουνς.

Σοκ με Καράμπελα που μένει 2-3 εβδομάδες εκτός

Κακά ήταν τα μαντάτα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υπεβλήθη ο Νίκος Καράμπελας έδειξαν θλάση στον ορθό μηριαίο, με αποτέλεσμα ο αριστερός μπακ της Ένωσης να μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα δυο ματς με την Βασλούι, όμως και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.






















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ