ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Φεράρα

Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Φεράρα
Φεράρα-Γιουβέντους

Ο Τσίρο Φεράρα διευκρίνισε πως δεν έχει λάβει εγγυήσεις ότι θα είναι τεχνικός και τη νέα σεζόν, ωστόσο αποκάλυψε πως θα παλέψει για κάτι τέτοιο μέσω των καλών αποτελεσμάτων

"Αυτά είναι έντονα και δυνατά συναισθήματα, διαφορετικά από αυτά που βίωσα τα τελευταία χρόνια. Είναι μία πολύ συναρπαστική περιπέτεια και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου ο νέος προπονητής των "μπιανκονέρι", για να συνεχίσει:

"Αν είναι η μεγάλη μου ευκαιρία; Την αποδέχτηκα χωρίς δισταγμό, τώρα η καλύτερη απάντησή μου θα είναι τα αποτελέσματα. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα είμαι εδώ σε αυτό τον πάγκο για δύο παιχνίδια μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

Θα πάρω τις ευκαιρίες μου, από αύριο είμαι ο προπονητής και αυτό είναι που θέλω να κάνω από εδώ και έπειτα. Ο γενικός διευθυντής Ζαν-Κλοντ Μπλανκ δεν μου έδωσε εγγυήσεις για την ερχόμενη σεζόν, αλλά μου έδωσε ελπίδα. Δεν μου είπε ότι θα ήμουν στον πάγκο της Γιούβε μόνο για δύο αγώνες.

Δύο νίκες σε αυτά τα ματς θα μπορούσαν να αποδειχτούν πολύ σημαντικές για μένα και να λειτουργήσουν ως ένα μπόνους για το μέλλον. Εάν θα άφηνα τη θέση μου στην Εθνική Ιταλίας για τη Γιούβε; Θα είμαι σε θέση να σας απαντήσω σε αυτό στο τέλος του Ιούνη.



Η εμπειρία μου με την Εθνική μετράει πολύ εδώ, όμως ο Λίπι δεν επηρεάζει τις αποφάσεις μου και τώρα κάνω τις δικές μου επιλογές. Μου αρέσει να παίζω με τέσσερις στην άμυνα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο όσον αφορά στην τακτική μου".

Στο παρελθόν, ο Φεράρα ήταν συμπαίκτης με αρκετούς που είναι ακόμα στην ομάδα, όμως φρόντισε να διευκρινίσει πως το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την κρίση του όσον αφορά σε επιλογές για την ενδεκάδα.

"Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ήμουν πολύ ξεκάθαρος, καθώς θα πρέπει να ξεχωρίσεις τη φιλία και τις ευθύνες. Έλαβα το σεβασμό που ήθελα και βρήκα σπουδαίους επαγγελματίες, οπότε δεν κάναμε ποτέ πλάκα στην προπόνηση".

Όσον αφορά στην απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος έγινε έτσι ο πρώτος προπονητής που απολύθηκε από τους Τορινέζους μετά το 1969, ο Φεράρα απάντησε διπλωματικά στις σχετικές ερωτήσεις.

"Ήταν ο προπονητής μου και κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένταση μεταξύ μας, κάτι που με δυσαρεστεί. Είναι σκληρό να απολύεσαι, δεν έχω τέτοια εμπειρία. Δεν έχω μιλήσει με το Ρανιέρι και δεν είναι δικό μου θέμα να πω αν η αλλαγή ήταν απαραίτητη.

Αυτό που έχει σημασία είναι να τερματίσουμε τη σεζόν θετικά για το σύλλογο και τους οπαδούς. Η πραγματική Γιουβέντους είναι αυτή που είδαμε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης", κατέληξε χαρακτηριστικά.















TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ