ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει να προλάβει τα play offs ο Πέτριτς

Θέλει να προλάβει τα play offs ο Πέτριτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μλάντεν Πέτριτς θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα play offs και θα δοκιμάσει με τους συμπαίκτες του τις επόμενες ημέρες.

Η επόμενη μέρα (16/5) της ισοπαλίας 1-1 με τον ΠΑΟΚ, περιλάμβανε προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν ακούστηκαν λέξεις όπως "ανασύνταξη" και "ανασυγκρότηση", αφού έχουν ειπωθεί τόσες φορές αλλά καμία δεν πραγματοποιήθηκαν...

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν στον κυριακάτικο (15/5) ματς του "Απόστολος Νικολαΐδης" έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι.

Ο Πέτριτς γυμνάστηκε ατομικά, αλλά εκτελεί πιο απαιτητικές ασκήσεις και ίσως προλάβει τα τέσσερα ματς που απομένουν για τα play offs, ενώ οι Τελάντερ και Κλωναρίδης συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη (17/5) στις 17:30, ενώ ίσως ο Στραματσόνι παραχωρήσει ρεπό στη διάρκεια της εβδομάδας, μετά τον καθορισμό του προγράμματος των play offs.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ