ΠΑΟΚ

Θέλει ο Νουαφόρ - "Μεγάλο όνομα ο ΠΑΟΚ"

Θέλει ο Νουαφόρ - "Μεγάλο όνομα ο ΠΑΟΚ"
νουαφορ σιμιτς

Ο Νουαφόρ μίλησε στο SPORT 24 για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου δηλώνοντας: "Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Νιγηριανό είναι ενήμερος για τις συζητήσεις του εκπροσώπου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ότι αναμένει τις εξελίξεις.
Το πότε θα υπάρξουν αυτές οι εξελίξεις; Όπως όλα δείχνουν αναμένεται να δρομολογηθούν από σήμερα με τον ίδιο να αναμένει την ίδια ώρα που πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Πανιώνιος παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Όσο για το μόνο σίγουρο την στιγμή αυτή είναι ότι ο Νουαφόρ φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση πως ο κύκλος του στον ΟΦΗ έχει κλείσει μετά από τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Κρήτης όπως τόνισε ο Νιγηριανός και στην επικοινωνία του SPORT24 μαζί του.

"Μετά από τέσσερα χρόνια στον ΟΦΗ νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω ομάδα. Στον ΟΦΗ από ό,τι γνωρίζω θέλουν να μείνω αλλά εγώ θα ήθελα να γυρίσω σελίδα και να κάνω ένα νέο βήμα στην καριέρα μου", δήλωσε σχετικά ο Νουαφόρ που για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είπε: "Μου τηλεφώνησαν φίλοι μου να με ρωτήσουν τι συμβαίνει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι την στιγμή αυτή δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν αλλά γνωρίζω ότι ο μάνατζέρ μου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ".

Κι όσο για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης; "Φυσικά και θα με απασχολούσε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο όνομα με ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο".

Όπως και να έχει λοιπόν το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει από σήμερα. Ακόμα και η επιστροφή του Φερνάντο Σάντος από την Πορτογαλία θεωρείται σίγουρο ότι θα σηματοδοτήσει εξελίξεις όπως και για δυο ακόμα περιπτώσεις για τις οποίες έχει προχωρήσει σημαντικά ο Ζήσης Βρύζας. Το αν η μία από αυτές είναι ο διεθνής Σέρβος Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς του Ερυθρού Αστέρα είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον ΠΑΟΚ δείχνουν διατεθειμένοι να κινηθούν για την απόκτηση 11 τουλάχιστον ποδοσφαιριστών. Απόφαση που έχουν πάρει οι Ζαγοράκης, Σάντος και Βρύζας και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ με αρχικό στόχο οι πέντε από αυτούς να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας σε συνάρτηση με όσους μείνουν από το υπάρχον ρόστερ.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι Ηλιάδης, Αραμπατζής, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος, Κονσεϊσάο και Λάκης ενώ οι υπόλοιποι θα αποτελούν εναλλακτικές λύσεις για τις απαιτήσεις της νέας περιόδου με το βάρος να πέφτει στην αγορά του εξωτερικού.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ