ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει Πάρκερ για αντί-Εσιέν η Τσέλσι

Θέλει Πάρκερ για αντί-Εσιέν η Τσέλσι

Για την απόκτηση του Σκοτ Πάρκερ με τη μορφή δανεισμού από τη Γουέστ Χαμ κινήθηκε η Τσέλσι σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Μίκαελ Εσιέν.

Τα "σφυριά" φέρονται να επιθυμούν την πώληση του Άγγλου διεθνή προκειμένου να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του που προβλέπει εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 60.000 λιρών.

Παρόλα αυτά ο τεχνικός της Τσέλσι,Αντρέ Βίλας Μπόας επιθυμεί την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού με την καταβολή ενός ποσού ύψους 1,5 εκατ. λιρών.

Ο μέσος της Γουέστ Χαμ αγωνίστηκε στους "μπλε" για ένα χρόνο στο παρελθόν, στο ξεκίνημα της καριέρας του πριν μετακομίσει στην συνέχεια στην Νιούκαστλ.

Εκτός από την Τσέλσι, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πάρκερ έχει δείξει και η Τότεναμ η οποία όμως επίσης δεν δείχνει διαθετειμένη να καταβάλει το ποσό των 8 εκατ.λιρών το οποίο αξιώνει η ομάδα του.

Ο Πάρκερ την τελευταία σεζόν ήταν από τους πρωταγωνιστές των "σφυριών" και μάλιστα οι καλές του εμφανίσεις επιβραβεύτηκαν με την κλήση του από τον Φάμπιο Καπέλο στην Εθνική Αγγλίας.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ