ΑΕΚ

Θέλει Ρεκόμπα ο Μπάγεβιτς

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε στάση αναμονής για την περίπτωση του Αλβάρο Ρεκόμπα. Διαμεσολαβητής ο Τσιάρτας

Όσο ο Πανιώνιος και ο Αλβάρο Ρεκόμπα δεν βρίσκουν κοινό σημείο επαφής, τόσο η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει ότι θα "κλέψει" τον ουρουγουανό σταρ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SPORT 24 η Ένωση έχει ήδη έλθει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή εκφράζοντας μέσω του ανθρώπου που χειρίζεται το θέμα (και λέγεται ότι είναι ο επόμενος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Βασίλης Τσιάρτας!) την επιθυμία του Ντούσαν Μπάγεβιτς να συνεχίσει ο Ουρουγουανός την καριέρα του στην Ένωση!

Η κατάσταση έχει ως εξής: Ο Πανιώνιος διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή όπως προβλέπει η οψιόν στο συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού, ωστόσο αν το πράξει θα πρέπει να του καταβάλει και για την επόμενη χρονιά το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ. Όσα δηλαδή έλαβε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Κυανέρυθροι δεν δύνανται να καλύψουν το συγκεκριμένο ποσό και πρότειναν στον Ρεκόμπα νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές (συγκεκριμένα 800.000 ευρώ για ένα έτος). Πλέον περιμένουν την τελική απάντησή του.

Το δέλεαρ της Ευρώπης και το πριμ τίτλου



Στα 33 χρόνια του, ο Ρεκόμπα ίσως έχει ακόμα μία ευκαιρία να γευτεί ευρωπαϊκές συγκινήσεις και να διεκδικήσει τίτλους. Για ποδοσφαιριστές της δικής του αξίας και ιδιοσυγκρασίας, για παίκτες νικητές που πάντοτε επιζητούν τους μεγάλους στόχους, το δέλεαρ της προβολής αλλά και η αίσθηση ότι είναι ακόμα πρωταγωνιστές σε υψηλό επίπεδο είναι πολλές φορές σημαντικότερα οφέλη από τα χρήματα. Σίγουρα πάντως η ΑΕΚ δεν μπορεί να του δώσει πολλά...

Ωστόσο μπορεί να τον δελεάσει προσφέροντας διετές συμβόλαιο με χαμηλές απολαβές (500.000 ευρώ) συ κι μεγάλο μπόνους (ως και 1 εκατ. ευρώ) στην περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτή είναι μέσες άκρες η κουβέντα που έχει κάνει ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή αλλά και τον ίδιο τον Ρεκόμπα ο οποίος το σκέφτεται σοβαρά.

Ο Πανιώνιος ασφαλώς και έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο αν ο ποδοσφαιριστής αποφασίσει να οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα (δηλαδή ή μου δίνετε το 1,2 εκατ. ευρώ που προβλέπει η οψιόν, ή φεύγω) οι Κιτρινόμαυροι θα έχουν μεγάλη τύχη να τον κάνουν δικό τους!

Ο δεύτερος Ελ Τσίνο



Αν η ΑΕΚ επιτύχει την (και από εμπορικής άποψης) σημαντική συμφωνία με τον Ρεκόμπα θα έχει στο ρόστερ δύο ποδοσφαιριστές με το ψευδώνυμο «ο κινέζος» (Ελ Τσίνο). Ο άλλος είναι ο Σεμπάστιαν Σάχα. Ο Αργεντινός γκολκίπερ πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις και στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να τον κρατήσουν δίνοντας τις περίπου 760.000 ευρώ που απαιτούνται για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Αυτό σημαίνει πως σήμερα (Παρασκευή 15/5) που λήγει η προθεσμία για απάντηση στους μάνατζερ του παίκτη, για την αγορά των δικαιωμάτων του, η ΠΑΕ αναμένεται να απαντήσει θετικά.

Που θα βρουν τόσα χρήματα; Από την πώληση του Στέφανο Σορεντίνο ο οποίος οδεύει προς Ρόμα μέσω της Κιέβο Βερόνα που έχει το δικαίωμα αγοράς του από την ΑΕΚ αντί 800.000 ευρώ.
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ