ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλει Ρόις, δίνει Καγκάουα

STUTTGART, GERMANY - MARCH 30:  Marco Reus of Dortmund celebrates his team's first goal during the Bundesliga match between VfB Stuttgart and Borussia Dortmund at Mercedes-Benz Arena on March 30, 2013 in Stuttgart, Germany.  (Photo by Daniel Kopatsch/Bongarts/Getty Images)
STUTTGART, GERMANY - MARCH 30: Marco Reus of Dortmund celebrates his team's first goal during the Bundesliga match between VfB Stuttgart and Borussia Dortmund at Mercedes-Benz Arena on March 30, 2013 in Stuttgart, Germany. (Photo by Daniel Kopatsch/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Ο Μάρκο Ρόις είναι ο μεγάλος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα έδινε ως αντάλλαγμα και τον Σίνζι Καγκάουα. Ματιές και σε Ζουλιάν Ντράξλερ.

Απογοητευτική είναι η φετινή σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κάθε φορά όταν συμβαίνει αυτό αναπτύσσεται η μεταγραφολογία γύρω από την εκάστοτε μεγάλη ομάδα. Στους "κόκκινους διαβόλους" υπάρχει κι ένας ακόμη λόγος να γίνεται αυτό από τη στιγμή που ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει αφήσει να εννοηθεί πως το καλοκαίρι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ του συλλόγου.

Ένας από τους πρώτους στόχους των πρωταθλητών Αγγλίας εδώ και καιρό είναι ο Μάρκο Ρόις. Η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη και σύμφωνα με την "Sunday People" οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ για να κάμψουν τις αντιστάσεις της Ντόρτμουντ προτίθενται να δώσουν ως έμψυχο αντάλλαγμα και τον Σίνζι Καγκάουα. Ο Ιάπωνας δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει κρύψει πως θα ήθελε να τον επανεντάξει στο δυναμικό των Βεστφαλών.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως την Παρασκευή scouts της Γιουνάιτεντ ήταν στο Άουγκσμπουργκ για να δει τον Ζουλιάν Ντράξλερ της Σάλκε εν δράσει. Μία μέρα πριν άνθρωπος της Γιουνάιτεντ είχε "τσεκάρει" και τον Εζεκιέλ Γκαράι στο παιχνίδι με την Τότεναμ. Ο Αργεντινός, άλλωστε, είναι γνωστό πως βρίσκεται στο στόχαστρο των "κόκκινων διαβόλων" τα τελευταία χρόνια.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ