ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει "Τάισον" το τριφύλλι

Θέλει "Τάισον" το τριφύλλι
Γκαλίγιο

Τον 28χρονο διεθνή αμυντικό από το Περού Τζον Γκαλίγιο ή "Τάισον" θέλει ο Παναθαηναϊκός

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο "Τάισον" (ο λόγος προφανής αν δείτε τη φωτογραφία) όπως είναι το παρατσούκλι του δυναμικού στόπερ, έχει προτάσεις και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες με τον Παναθηναϊκό να είναι πιο κοντά σε συμφωνία μαζί του.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δε θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό ή στο γαλλικό πρωτάθλημα. Κάποιες συναντήσεις τις επόμενες μέρες που θα έχει ο μάνατζερ του στην Ευρώπη, Μαουρίτσιο Νόβακ, αναμένεται να κρίνουν το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Ο Τζον Γκαλίγιο ή "Τάισον" δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Ουνιβερσιτάριο ως το τέλος του χρόνου, αλλά λέγεται πως η ομάδα προκειμένου να γεμίσει τα ταμεία της με χρήμα δε θα έλεγε όχι σε μια δελεαστική προσφορά και μάλιστα το συντομότερο δυνατό.

Ο Περουβιανός αμυντικός άλλωστε δε φαίνεται να φοβάται να πάρει το ρίσκο και να περάσει τον Ατλαντικό: "Θα ήθελα να ξαναπαίξω στο εξωτερικό. Οι εμπειρίες μου από την Ρασίνγκ της Αργεντινής είναι πολύ καλές. Τώρα η πρόκληση είναι μεγαλύτερη και δε θα φοβόμουν να πάρω την ευθύνη να αγωνιστώ σε ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα."


Εξάλλου ο 27χρονος αμυντικός, σύμφωνα και με το περιβάλλον του θα ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό, για να αυξήσει τις πιθανότητες του να παραμείνει στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή.

Ο Τζον Κριστιάν Γκαλίγιο Κάστρο όπως είναι το πλήρες όνομα του, έχει ύψος 1,80 και ζυγίζει 80 κιλά. Είναι γεννημένος την 1η Δεκεμβρίου του 1979 στην πόλη Πίσκο του Περού.

Το βιογραφικό του είναι αρκετά καλό, έχοντας αγωνιστεί με χρονολγική σειρά στις: Ουνιβερσιτάριο (2000-02), Κρουζ Αζούλ (2002-03), Ρασίνγκ Κλαμπ (2003-04), ξανά Ουνιβερσιτάριο (2004-05), Σπόρτινγκ Κριστάλ (2005), Σαν Μαρτιν (2006), για τρίτη φορά Ουνιβερσιτάριο φέτος και αναμένει το επόμενο του σταθμό.










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ