ΑΡΗΣ

Θέλει τον πρώτο σκόρερ της Β' Ολλανδίας

Θέλει τον πρώτο σκόρερ της Β' Ολλανδίας
Τζακ Τάιπ

Στο στόχαστρο του Άρη βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας του Ολλανδικού πρωταθλήματος Τζακ Τάιπ (videos).

Στον Άρη προσπαθούν να κλείσουν τρεις παίκτες σε άμυνα, κέντρο και επίθεση, που θα κάνουν τη διαφορά, χωρίς όμως να ξοδευτούν πολλά χρήματα, που ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν.

Έτσι μετά την υπόθεση του Πουλίδο, που λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει τελειώσει, στην επιφάνεια έχει έρθει θέμα του επιθετικού.

Δημοσιεύματα του Τύπου θέλουν τον Άρη να εξετάζει τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, Τζακ Τάιπ.

Ο Τάιπ πέτυχε 20 γκολ σε 29 αγώνες και γενικά θεωρείται αξιόπιστη λύση στην επίθεση, αφού έχει πετύχει συνολικά 117 γκολ από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Βέβαια ο Τάιπ είναι αρχηγός της Βόλενταμ (έχει περάσει όλη του την καριέρα εκεί, εκτός από μία σεζόν) και "ήρωας" των οπαδών της ομάδας, οπότε ίσως αργήσει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Το οικονομικό πάντως δεν είναι πρόβλημα. Οι απαιτήσεις του 29χρονου άσου είναι λογικές κι αν ο Άρης ξεμπερδέψει με τα προβλήματα που έχει μπορεί να τον κλείσει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ