ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Θέλω να διαδεχτώ τον Φέργκιουσον"

"Θέλω να διαδεχτώ τον Φέργκιουσον"
New Image 2005 GETTY IMAGES

Την επιθυμία του να αναλάβει το κουμάντο στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" μετά την αποχώρηση του Σκωτσέζου τεχνικού, εξέφρασε ο νυν βοηθός του, Κάρλος Κεϊρόζ

Ο στενός συνεργάτης του "Φέργκι", ο οποίος δεν κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε το 2003 στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχει κερδίσει πόντους στην εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας με την δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια και ελπίζει ότι θα του δοθεί η ευκαιρία.
"Ο Άλεξ συνεχίζει να έχει μεγάλη δίψα για νίκες. Παρά το γεγονός ότι έχει αναδειχτεί πάρα πολλές φορές νικητής στην καριέρα του, θέλει ακόμη περισσότερα. Θέλει να συνεχίσει με ηρεμία τη δουλειά του, και να αναλύει κάθε χρόνο για το αν εξακολουθεί να θέλει να την κάνει.

Προς το παρόν δεν έχει ορίσει κάποια ημερομηνία που σκοπεύει να πει το αντίο",

τόνισε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός για να συνεχίσει:

"Όμως έχω μάθει πολλά πράγματα από τη συνεργασία μου μαζί του και είναι λογικό να θέλω να πάρω τη θέση του πρώτου προπονητή στον πάγκο".

Όσον αφορά τα τρία πρώτα μετεγγραφικά αποκτήματα των "κόκκινων διαβόλων" για αυτό το καλοκαίρι, που έχουν ισχυροποιήσει σημαντικά την μεσαία γραμμή (Χάργκριβς, Νάνι, Άντερσον), ο Κάρλος Κειρόζ δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Εάν ο καθένας από αυτούς μπορέσει να προσφέρει τα μισά από αυτά που έχει δώσει στην ομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι".









TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ