ΠΑΟΚ

"Θέλουμε 12 Μαρτίου"

"Θέλουμε 12 Μαρτίου"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση στον αέρα ραδιοφωνικού σταθμού.

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν την Τρίτη το απόγευμα ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση με αφορμή τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος και δη των ημιτελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Οι δυο άνδρες μιλώντας στον αέρα του Sentra 103.3 ουσιαστικά συμφώνησαν ότι διαφωνούν με τον έναν και τον άλλον να αντικρούουν τα λεγόμενα τους.

Αρχικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης βγήκε στον ραδιοφωνικό σταθμό και είπε αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των ημιτελικών:

«Δεν έχουμε ημερομηνίες,. Εκ των πραγμάτων οι ημερομηνίες ήταν πολύ πιεσμένες. Λόγω του μουντιάλ η σεζόν, πρωτάθλημα και κύπελλο, έπρεπε να ολοκληρωθεί νωρίτερα. Η μοναδική ημερομηνία που υπήρχε κενή για τον πρώτο ημιτελικό ήταν αυτή που λέει ο ΠΑΟΚ, δηλαδή η 12Μαρτίου. Όμως δεν μπορώ δεχτώ ότι είναι αλήθεια ότι φωνάζουν, καθώς εγώ συνομίλησα μαζί τους. Το κατάλαβαν οι άνθρωποι, όταν τους είπαμε για την ευρωπαϊκή υποχρέωση του Ολυμπιακού στις 19 Μαρτίου»

Επικοινωνήσατε, δηλαδή, με τον ΠΑΟΚ για να μη γίνει ο πρώτος ημιτελικός στις 12 Μαρτίου, ώστε ο Ολυμπιακός να είναι φρέσκος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 19 του μήνα;
«Βεβαίως. Και δεν υπήρξε αντίδραση».

Με ποιους μιλήσατε;
«Με τον κ. Γκαγκάτση (σ.σ. τον Μάκη), ενώ ήταν δίπλα και ο κ. Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, βρήκε λογική την όλη συζήτηση, με δεδομένο ότι μία ομάδα παίζει με τέτοιο αντίπαλο στην Ευρώπη».

Βγάζει ο ΠΑΟΚ από τη δύσκολη θέση και τον αθλητικό δικαστή που δικάζει τα επεισόδια στο ντέρμπι την προσεχή Πέμπτη:
«Επειδή εμένα δεν μου αρέσουν τέτοιες συζητήσεις και να εμπλέκομαι σε τέτοιες καταστάσεις, εδώ και ένα μήνα και στο πρόσφατο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα είχαμε κάνει τη σχετική συζήτηση για ορισμό των ημερομηνιών 2 και 16 Απριλίου, ή 16 και 22 του μήνα».

Υπάρχει βεβαίως το θέμα του ότι ο δεύτερος ημιτελικός είναι στις 22 του Απριλίου και ο τελικός στις 26 του μήνα. Είναι εφικτό να γίνουν όλες οι ετοιμασίες σε τρεις ημέρες; Εισιτήρια, μέτρα ασφαλείας κ.τ.λ.;
«Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα, ενώ όταν επιδιώξαμε να συζητήσουμε με τη Superleague την πιθανότητα μετακίνησης της πρεμιέρας των πλέι οφ δεν λάβαμε θετική απάντηση».

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα λέει ο πρόεδρος της επιτροπής του Κυπέλλου. Επικοινωνήσαμε το πρωί όπως κι άλλες μέρες. Του είπα ότι η μόνη κενή ημερομηνία είναι η 12η Μαρτίου και θέλουμε τότε να παίξουμε.

Μου είπε ότι θα μας ενημερώσει περαιτέρω. Ήρθε τελικά ένα φαξ στην ΠΑΕ και ήρθαν τελικά οι ημερομηνίες. Ουδέποτε συμφώνησα και έφερα αντίρρηση για τις άλλες ημερομηνίες. Η ημερομηνία που θέλουμε να παίξουμε είναι η 12η Μαρτίου» είπε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Αμέσως μετά ο Sentra 103,3, επικοινώνησε εκ νέου με τον κ. Γαβριηλίδη, ο οποίος είχε διάλογο στον αέρα με τον κ. Γιαγκάτση... Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα εξής:

Παρέμβαση Γαβριηλίδη:
«Είπα ότι κατάλαβαν εκ των πραγμάτων ότι υπάρχουν οι ημερομηνίες, όχι ότι συμφώνησαν».

ΓΚΑΚΑΤΣΗΣ: Διαφώνησα σχετικά με τις άλλες ημερομηνίες.

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ: Σε άλλη γλώσσα μιλάμε μάλλον, άλλα κατάλαβα εγώ. Δεν είπα ότι συμφωνήσατε. Είπα ότι καταλάβατε ότι αυτή είναι η μόνη ημερομηνία. Τα είπαμε τόσες φορές, τα είπαμε και πριν από την Μπενφίκα.

ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ: Μου είπατε ότι θα με ενημερώσετε, αντ' αυτού ήρθε ένα φαξ με ημερομηνίες υπό αίρεση.

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ: Θα βάλουμε οπωσδήποτε την ομάδα που έχει ευρωπαϊκό αγώνα να παίξει; Δεν έχουμε να σκεφτούμε τίποτα. Αν εσείς θέλετε να θυμάστε επιλεκτικά τι να πω; Επειδή προέκυψε ξαφνικά από το παιχνίδι της Κυριακής πιθανή τιμωρία του Ολυμπιακού; Αν παίρνατε εσείς την πρόκριση δεν θα θέλατε να έχει η ομάδα σας ξεκούραση; Δεν ξέραμε πότε θα έπαιζε ο Ολυμπιακός Ευρώπη».

Νωρίτερα, η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των διπλών ημιτελικών του κυπέλλου Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, δημιούργησε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις του «δικεφάλου» του βορρά, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονταν από κύκλους της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, θεωρούν ότι ο ορισμός έγινε με τέτοιον τρόπο ώστε να ευνοηθούν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού για τα όσα έκαναν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ