ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Θέλουμε προπονητή, όχι ονόματα"

"Θέλουμε προπονητή, όχι ονόματα"
τοροσιδης πανηγυρικο

Συνάντηση οργανωμένων-διοίκησης. Προπονητή ζήτησαν οι πρώτοι, υπομονή και όχι επεισόδια οι διοικούντες

Όπως κάθε μήνα, τα μέλη της "Θύρας 7" μίλησαν με ανθρώπους της ΠΑΕ για την κατάσταση της ομάδας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έδωσε τελικά το παρών παρά τις αρχικές προβλέψεις και την διοίκηση εκπροσώπησε ο Γιάννης Χρυσικόπουλος και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης.
Για πρώτη φορά το κλίμα δεν είναι και τόσο καλό ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ υπήρχαν και αρκετές διαφορές. Σ' αυτό πάντως που συμφώνησαν είναι η ηρεμία που χρειάζεται η ομάδα και η αποφυγή επεισοδίων και έντασης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Από την πλευρά τους, οι οργανωμένοι ζήτησαν προπονητή και καλούς γιατρούς προκειμένου να μην υπάρξουν ξανά τόσοι τραυματισμοί, ενώ ξεκαθάρισαν πως δεν τους νοιάζουν τα ονόματα. Φυσικά και δεν ζήτησαν υποσχέσεις αφού όπως είπαν έχουν χορτάσει από μεγάλα λόγια και θέλουν να δουν έργα. Αυτό μάλιστα που ζήτησαν πιο πολύ, ήταν να δουν την διοίκηση να βγαίνει μπροστά και να προστατεύει την ομάδα. Ταυτόχρονα μετέφεραν στα μέλη της ΠΑΕ την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου για το αγωνιστικό πρόσωπο και την κατρακύλα της ομάδας.

Πάντως ξεκαθάρισαν πως θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να αποφευχθούν τα έκτροπα και οι φθορές στο γήπεδο της ομάδας τους, γι' αυτό και θα υπάρξει περιφρούρηση από τους οργανωμένους. Αυτή την στάση αναμένεται να κρατήσουν μέχρι και την 1η Ιούνη όπου θα γίνει το επόμενο ραντεβού με την διοίκηση.

Όσο για την πλευρά της διοίκησης, ζήτησαν προστασία της ομάδας από ταραξίες, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ είπαν στους οργανωμένους να μην γυρίσουν την πλάτη στην ομάδα, τώρα που τους χρειάζονται και να κάνουν υπομονή. Αυτό βέβαια που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πως οι διοικούντες απέφυγαν τις υποσχέσεις και μίλησαν για μια δύσκολη οικονομική περιόδο, τονίζοντας βέβαια πως θα κάνουν ότι μπορούν για το καλό της ομάδας. Πάντως τα λόγια περί δύσκολης περιόδου, έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό, να ακολουθεί οικονομικές λύσεις το καλοκαίρι.

Σ' αυτό βέβαια που στάθηκαν πολύ οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ είναι στην αποφυγή επεισοδίων και την φθορά του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας.

Βοήθεια από τους "έμπειρους" ζήτησε ο Μπάντοβιτς

Προσπάθεια συσπείρωσης από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, που μίλησε με 9 έμπειρους παίκτες του Ολυμπιακού και τους ζήτησε να βγουν μπροστά στα 5 παιχνίδια που απομένουν και να δώσουν τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός κάλεσε στον γραφείο του τους Νικοπολίδη, Πάντο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Μέλμπεργκ, Μαρέσκα και Ραούλ Μπράβο και τους ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να βοηθήσουν και να στηρίξουν τον σύλλογο στα επόμενα πέντε παιχνίδια, έτσι ώστε να μην χαθεί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ο "Μπόσκο" τόνισε πως γνωρίζει τις ευθύνες του και απαίτησε απ' αυτούς τους 9 παίκτες να κάνουν το ίδιο και να... παρασύρουν ως πιο έμπειροι και τους υπόλοιπους έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Μάλιστα δεν παρέλειψε να τους πει πως αν οι Πειραιώτες δεν καταφέρουν να βγουν στο Champions League, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα ιδιαίτερα για όσους έχουν μεγάλα συμβόλαια.

Άλλωστε, όπως είπε ο Μπάντοβιτς την επόμενη σεζόν αυτός μπορεί να μην είναι στον πάγκο, όμως οι παίκτες θα μείνουν και θα υποστούν τις συνέπειες της αποτυχίας.

Με "Τόρο" και Ντάτολο κόντρα σε ΑΕΚ

Με τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Χεσούς Ντάτολο που βγήκε από την... καραντίνα και μπήκε στην αποστολή, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή με την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (2/5, 19:00).

Δύο μεγάλες επιστροφές αναμένεται να δούμε την Κυριακή στο Φαληρικό γήπεδο για τον Ολυμπιακό στο κρισιμότατο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναφερόμαστε στον Βασίλη Τοροσίδη και στον Χεσούς Ντάτολο που βρίσκονται κανονικά στην αποστολή και ίσως βοηθήσουν στην προσπάθεια της ομάδας τους. Και γράφουμε ίσως γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο και για τους δύο και οι λόγοι είναι διαφορετικοί.

Σ' ότι αφορά στον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού, η κατάστασή του ακόμη δεν είναι και η καλύτερη και φυσικά δεν είναι σιγούρη η συμμετοχή του στο ντέρμπι. Συγκεκριμένα, ο "Τόρο" δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή μαζί με την ομάδα, καθώς ακολούθησε ατομικό στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, όμως παρόλα αυτά ο Μπάντοβιτς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός περιμένει να δει αν ο Έλληνας άσος πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση, προκειμένου να πάρει τις τελικές αποφάσεις για το αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή και στον Πειραιά περιμένουν με αγωνία και ελπίζουν σ' ευχάριστες ειδήσεις, αφού μην ξεχνάτε πως φέτος ο "Τόρο" είναι ο ηγέτης των Πειραιωτών και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πέτυχε δύο γκολ και ήταν ο πρωταγωνιστής. "Δήμιος" της Ένωσης ο Τοροσίδης, αλλά και παίκτης βαρόμετρο φέτος...

Όσο για την περίπτωση του Χεσούς Ντάτολο, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αποφάσισε να τερματίσει την τιμωρία του και τον πήρε στην αποστολή μετά ένα περίπου μήνα, αφού τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν με την Skoda Ξάνθη στις 28 Μαρτίου.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως η συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι δεδομένη, όμως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τον δούμε και πάλι με την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Άλλωστε και ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται και ο Ντάτολο θέλει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Τα ευχάριστα δεν σταματούν εκεί, καθώς ο Έντσο Μαρέσκα προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και πιθανότατα θα είναι ετοιμοπόλεμος για την Κυριακή.

Αντίθετα, ο Ιεροκλής Στολτίδης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, παραμένει στο σπίτι του και φυσικά είναι εκτός των πλάνων του Μπάντοβιτς.

Κατά τ' άλλα, ο Ντιόγκο ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Ζαϊρί έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:30.
















































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ