ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Θέλουν τον Ντιαρά της Ρέαλ οι "Κόκκινοι"

Θέλουν τον Ντιαρά της Ρέαλ οι "Κόκκινοι"
Ντιαρά

Φήμες θέλουν την Λίβερπουλ να κινείται το καλοκαίρι για την απόκτηση του Μαχαμαντού Ντιαρά της Ρέαλ Μαδρίτης

Το όνομα του αμυντικού μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης Μαχαμαντού Ντιαρά "έπαιξε" πολύ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο καθώς τόσο οι δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ότι δεν είναι πολύ χαρούμενος στην Μαδρίτη, όσο και το γεγονός ότι στην αρχή της σεζόν δεν αγωνιζόταν πολύ, φούντωσαν τις φήμες για αποχώρηση του.
Τα όποια δημοσιεύματα κόπασαν για ένα διάστημα αλλά όμως επανήλθαν στον τύπο μετά και τις δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Φεντερίκο Γκουέρα που έκανε λόγο για προτάσεις που έχει για τον πελάτη του.

" Τον Ιανουάριο με προσέγγισε η Ίντερ με σκοπό να με ρωτήσει αν είναι διαθέσιμος ο Ντιαρά, τον ήθελαν πολύ αλλά τελικά δεν προχώρησε το θέμα γιατί άρχισε να παίρνει παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα της Ρεάλ, επίσης είχαμε προτάσεις από την Λίβερπουλ, την Γιουβέντους και την Μίλαν".

" Έχουμε ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Ρεάλ αλλά όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, με την σωστή οικονομική πρόταση νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για να φύγει ο Μοχαμαντού".

Εκτός από την ενδυνάμωση της μεσαίας γραμμής της η Λίβερπουλ φαίνεται ότι κοιτάει και τον αμυντικό της Σάλκε Ραφίνια που θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες σε αυτή την θέση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική Βραζιλίας στο ματς με την Ιρλανδία.






TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ