ΠΑΟΚ

Θέμα ημερών ο Λίνο

Θέμα ημερών ο Λίνο
Λίνο-Πόρτο

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η υπόθεση Λίνο, που όλα δείχνουν πως θα είναι θετική

Οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων, ΠΑΟΚ και Πόρτο, φαίνεται να έχουν προχωρήσει αρκετά και να βρίσκονται στην τελική τους ευθεία για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Λίνο μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια να αποκτηθεί ως ελεύθερος αφού τελειώνει το συμβόλαιό του με τους "Δράκους". Στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να σημειωθεί ότι βρήκε τον ποδοσφαιριστή εκείνο που θα ενισχύσει την αριστερή γραμμή της ομάδας του ενώ αναζητεί και έναν αριστερό εξτρέμ.
Την ίδια ώρα στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο Ολιβιέ Σορλέν της Ρεν που όπως είναι γνωστό αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του "Δικεφάλου" στην περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 29χρονος Γάλλος μέσος στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εκτός του ότι ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδας κάτω από τις οδηγίες του Σάντος.

Προπόνηση με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του 2009 με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας μεθαύριο Κυριακή (04/01, 16:45). Ένα παιχνίδι για το οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ προβληματίζεται για την συμμετοχή του Σέρχιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό του από το προχθεσινό φιλικό με τον Θερμαϊκό Θέρμης με την συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη και για το λόγο αυτό σήμερα δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Πριν την έναρξή της σημερινής προπόνησης ο Σάντος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για θέματα τακτικής με τη βοήθεια χρήσης βίντεο εν όψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον ΟΦΗ. Στη συνέχεια το πρόγραμμα του Πορτογάλου τεχνικού περιείχε ασκήσεις τακτικής στην ανάπτυξη και οικογενειακό δίτερμα.

Όσο για το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο Σάντος απέναντι στον ΟΦΗ; Με 4-4-2 και τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ θα αποτελέσουν οι Κοντρέρας και Μάρκος Αντόνιο έχοντας τον Σνάουτσνερ στα δεξιά τους και τον Δάρλα στα αριστερά τους. Στα χαφ ο Πορτογάλος τεχνικός κατέληξε στους Βερόν και Ίβιτς με τον Λάκη στα δεξιά τους και τον Κωνσταντινίδη στα αριστερά του ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπακαγιόκο και Μουσλίμοβιτς.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ