Θέος: “Υψιστη τιμή να υπηρετεί κάποιος το εθνόσημο, η Ελλάδα είναι πάνω από όλα”

Ο Τάσος Θέος εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της Εθνικής Κ19 για εκτός έδρας νίκη επί της Ελβετίας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την ανανέωση του συμβολαίου του με την γαλανόλευκη.
Η Εθνική Κ19 ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Ελβετία και ο Τάσος Θέος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ για την προοπτική της ελληνικής ομάδας στον όμιλό της αλλά και για το γεγονός ότι πρόσφατα η ομοσπονδία και ο ίδιος ανανέωσαν τη συνεργασία τους.
“Όπως τόνισα πρόσφατα επί ελληνικού εδάφους, όλοι στην ομάδα θέλουμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε εδώ στην Ελβετία αυτό που χάσαμε πριν δέκα μήνες στη Ναύπακτο.
Πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα και τις δυνατότητες ως ομάδα και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε την πρόκριση, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με σεβασμό σε κάθε μία από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε.
Θα ήθελα επίσης, επ’ ευκαιρία των πρώτων επίσημων αγώνων από την ανανέωση του συμβολαίου μου, να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και προσωπικά τον διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από τη μεριά μου θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης.
Πάντα πίστευα και το πιστεύω ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που εντάχθηκα στο δυναμικό των Εθνικών Ομάδων, ότι αποτελεί ύψιστη τιμή να υπηρετεί κάποιος τη χώρα του και το εθνόσημο. Με οποιαδήποτε ιδιότητα και από οποιαδήποτε θέση. Η Ελλάδα είναι πάνω από όλα, τώρα για μένα είναι η Εθνική μας ομάδα των Νέων.
Εύχομαι καλή επιτυχία τόσο στη δική μας, όσο και στις υπόλοιπες Εθνικές Ομάδες που δοκιμάζονται αυτό το διάστημα ή θα δοκιμαστούν τους προσεχείς μήνες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις”, δήλωσε χαρακτηριστικά.