ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θεραπεία Κορακάκης-Τσίγκας

Θεραπεία Κορακάκης-Τσίγκας
Παηγυρικό

Με προβλήματα συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Καραϊσκάκη"

Στην πρωινή προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, ο Γιώργος Κορακάκης συνέχισε θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το τράβηγμα στο δικέφαλο, όπως και ο Θανάσης Τσίγκας για το σφίξιμο στους προσαγωγούς.
Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής εναντίον του Ολυμπιακού επειδή είναι τιμωρημένος, όπως και ο Δημήτρης Γελαδάρης.

Ο Νίκος Νικολόπουλος αύριο θα επισκεφθεί τον Νίκο Πισκοπάκη για να διαπιστωθεί πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεις και αύριο ο Στέργος Μαρίνος θα εξεταστεί από τον οφθαλμίατρο για τον ίδιο λόγο. Τέλος, ο Ρομπέρτο Μερίνο ακολούθησε θεραπεία, ασκήσεις στην πισίνα και τρέξιμο.

* Τον αγώνα Εθνικού – ΑΣΚ Ολυμπιακού Βόλου παρακολούθησε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γκιγιέρμο Όγιος και ο team manager του συλλόγου, Γιάννης Αγγελόπουλος, με τα μάτια στραμμένα τον Νταβίντ Μέζα που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Πειραιά.




TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ