ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Θεραπεία οι Ακαλέ, Φερνάντες

Θεραπεία οι Ακαλέ, Φερνάντες
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά το θρίαμβο επί του Άρη, στον Παναιτωλικό ξεκίνησαν προπονήσεις ενόψει ΠΑΟ, με τους Ακαλέ και Φερνάντες να κάνουν θεραπεία.

Το 5-1 κόντρα στον Άρη δεν είναι και λίγο πράγμα ιδιαίτερα για μια ομάδα που επέστρεψε στην μεγάλη εθνική μετά από τρεις δεκαετίες, όμως οι καταστάσεις έχουν διαμορφωθεί έτσι, που ο Παναιτωλικός δεν... προλαβαίνει να πανηγυρίσει.

Οι παίκτες του Νταλακούρα, λίγες ώρες μετά το θρίαμβό τους επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή της ομάδας του Αγρινίου είναι πάρα πολύ δύσκολη, αφού θέλει πάση θυσία τη νίκη στο ΟΑΚΑ για να ελπίζει στην παραμονή τους, σε μια τελευταία αγωνιστική που μπορεί να γίνουν... θαύματα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Νταλακούρας δεν είχε στη διάθεσή του τους Ακαλέ και Φερνάντες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουτρομάνος.

Κατά τ' άλλα, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη έκαναν αποθεραπεία, ενώ την Παρασκευή η προπόνηση έχει προγραμματιστεί στις 17:30.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ