ΑΕΚ

Θερμή υποδοχή, δύσκολες συνθήκες

Θερμή υποδοχή, δύσκολες συνθήκες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περισσότερα από 50 άτομα, παρά την βροχή, υποδέχθηκαν την αποστολή της ΑΕΚ. Εντός του ξενοδοχείου η προπόνηση, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Την κακοκαιρία οι άνθρωποι της ΑΕΚ περίμεναν πως θα την βρουν στα Γιάννενα. Άλλωστε είχαν πληροφορηθεί πως από χθες βρέχει. Και τον ίδιο κακό καιρό βρήκαν και πριν από λίγες ώρες, όταν προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Εκείνο που ίσως δεν περίμεναν, ήταν τόσο κόσμο να τους περιμένει. Περισσότεροι από 50 οπαδοί της ΑΕΚ, παρά την βροχή και το κρύο, πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν την αποστολή και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και τον Πογέτ.

Αν πάντως αυτή η θερμή υποδοχή έφτιαξε την μέρα των ανθρώπων της ΑΕΚ, η κακοκαιρία ήδη έχει αρχίσει να τους βάζει δύσκολη. Η τελευταία προπόνηση πριν από το αυριανό (17/1) ματς, μετατράπηκε ουσιαστικά σ' ένα χαλάρωμα εντός του ξενοδοχείου

Όχι μόνο λόγω της δυνατής βροχής, αλλά και διότι η κακοκαιρία που κρατά από χθες, έχει μετατρέψει σε βούρκο τα γήπεδα. Και αφενός δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν σωστά οι παίκτες, αφετέρου θα υπήρχε και κίνδυνος για κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμή.

Πλέον το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ, στρέφεται στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Ζωσιμάδων. Υπάρχει ανησυχία, καθώς είναι δεδομένο πως ήδη θα έχει βαρύνει πάρα πολύ από την βροχή που πέφτει στα Ιωάννινα από χθες σχεδόν ασταμάτητα. Αλλά προφανώς στην ΑΕΚ θα περιμένουν μέχρι και αύριο (17/1), για να μπορέσουν να τσεκάρουν την κατάσταση του γηπέδου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ