ΟΦΗ

Θετικά μηνύματα για τους τραυματισμούς

Θετικά μηνύματα για τους τραυματισμούς
ΜΑΟΥΡΕΡ

Λιγοστεύουν τα προβλήματα τραυματισμών όσο περνούν οι μέρες για τον τεχνικό του ΟΦΗ, Μάουρερ

Ο Κώστας Στεφανής αισθάνεται σημαντική βελτίωση στο πρόβλημα που του έχει παρουσιασθεί στο τετρακέφαλο και είναι πολύ πιθανόν μέχρι το Σάββατο ή την ερχόμενη Δευτέρα να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.
"Πράγματι είμαι καλύτερα. Ακολουθώ πρόγραμμα που περιλαμβάνει ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής μου κατάστασης, ενώ κάνω και αρκετά ανοίγματα. Οι ενοχλήσεις έχουν σχεδόν εξαφανισθεί. Απλά νιώθω βαρύ το σημείο όπου μου παρουσιάσθηκαν οι ενοχλήσεις, αυτό όμωςθεωρείται φυσιολογικό", δήλωσε γεμάτος ικανοποίηση ο Κώστας Στεφανής.

Στα θετικά συμπεριελαμβάνεται και η σημαντική βελτίωση που νιώθει και το μεγάλο όπλο των κρητικών Γκόραν Ντρούλιτς. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε ασκήσεις με μπάλα, χωρίς να νιώσει το πρόβλημα. Ο 30χρονος φορ από την προηγούμενη βδομάδα ακολουθεί πρόγραμμα που περιλαμβάνει και πολλά ανοίγματα κάτι που κάνει σίγουρα χαρούμενο τον Μάουρερ.

Εφόσον συνεχισθεί η βελτίωση που αισθάνεται στο γόνατο του ο Πιέρ Ισσά, είναι σίγουρο ότι ο ψηλόσωμος αμυντικός από την Πέμπτη θα ξεκινήσει να τρέχει. Ο Νίκος Κουνενάκης ακολουθεί πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλά σπριντ και ανοίγματα. Μάλιστα από χθες στο πρόγραμμα του έχουν προστεθεί ασκήσεις που περιλαμβάνουν αντοχή στη ταχύτητα, χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα. Σημαντική, βελτίωση αισθάνονται επίσης οι Πλιάγκας, Αλέκος Κουνενάκης και Μιχελακάκης.

Την Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ αμέσως μετά τον αγιασμό θα πραγματοποιηθεί προπόνηση για όλους τους παίκτες στο αθλητικό κέντρο. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (09/08) προβλέπει δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα.






TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ