ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θετική εξέλιξη για Καστίγιο

Θετική εξέλιξη για Καστίγιο
Καστίγιο

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση Καστίγιο στον Ολυμπιακό. "Nτόπες" σε Ντιόγκο από Μπάντοβιτς

Ο σύλλογος της Ουκρανίας είχε αποστείλει τρία φαξ στον Ολυμπιακό την Πέμπτη που αφορούσαν τον Καστίγιο με διαφορετικό περιεχόμενο. Η διοίκηση των Πειραιωτών αποφάσισε να στείλει για δεύτερη φορά φαξ στους Ουκρανούς προκειμένου να μάθουν επιτέλους τι ακριβώς ζητούν για να παραχωρήσουν για 1,5 χρόνο τον Μεξικανό.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η απάντηση που ήρθε από την ομάδα του Ντόνετσκ ήταν ότι δανείζει τελικά τον παίκτη στους "ερυθρόλευκους", όμως ζητάει κάτι παραπάνω από τα αρχικώς συμφωνηθέντα, χωρίς να έχει δει το φως της δημοσιότητας το ακριβές ποσό. Ο Ολυμπιακός θα μελετήσει την πρόταση των Ουκρανών, ενώ αισιόδοξος εμφανίστηκε ο μάνατζερ του Καστίγιο, που δηλώνει ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ πιθανή.

Η απάντηση του Κόκκαλη

Το θέμα πλέον είναι το τι θα αποφασίσει ο Σωκράτης Κόκκαλης, γνωρίζοντας ότι η απόφαση δεν είναι καθόλου έυκολη. Ο Καστίγιο αισιοδοξεί ότι η υπόθεση θα κλείσει οριστικά σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θετικά.

Βέβαια, οι άνθρωποι της Σαχτάρ ζητούν να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Καστίγιο ως το 2013 (ένα χρόνο ακόμα) προκειμένου να μην μπορεί ο παίκτης να διαπραγματευτεί το μέλλον του ελεύθερα μόλις έξι μήνες μετά το τέλος του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ζητούν να μπει όρος ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να καταβάλουν 12 εκ. ευρώ στους Ουκρανούς, αν θέλουν να τον αποκτήσουν ύστερα από 1,5 χρόνο.

Ο Ολυμπιακός αναζητά την λύση και στην υπόθεση του Σκόκο, που επίσης αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα είτε θετικά είτε αρνητικά για τους "ερυθρόλευκους" και σαφώς θα επηρεάσει την μεταγραφή του Καστίγιο.

Nτόπες σε Ντιόγκο

Ο Ντιόγκο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπόζινταρ Μπαντοβιτς δείχνει ότι υπολογίζει στον Βραζιλιάνο επιθετικό, που επέστρεψε από πολύμηνο τραυματισμό και οι εμφανίσεις του δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές με αποτέλεσμα ο παίκτης να απογοητεύεται και να δέχεται την αποδοκιμασία της εξέδρας.

" Ο Ντιόγκο κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει. Πέρασε μία δύσκολη περίοδος. Και λόγω του τραυματισμού του και λόγω της μεταχείρισης του από τον Ζίκο. Χρειάζεται να τον βοηθήσουμε και να του συμπαρασταθούμε όλοι και ο κόσμος να του δώσει την ψυχολογία που απαίτειται σε έναν φορ", είναι τα λόγια του τεχνικού τιμ των "ερυθρόλευκων" για τον Βραζιλιάνο. Περιμένουν να δουν τον Ντιόγκο να ανταποδίδει αυτή την εμπιστοσύνη προς τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ