ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θετική συνάντηση Τζίγγερ-Μπιρμπίλη

Θετική συνάντηση Τζίγγερ-Μπιρμπίλη
γηπεδο

Ταύτιση απόψεων στην συνάντηση Γ. Βαρδινογιάννη-Σαμαρά και κα. Μπιρμπιλή για το γήπεδο σε Βοτανικό

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, έγινε μια ανασκόπηση – ενημέρωση της Υπουργού για την πορεία του έργου μέχρι σήμερα, ενώ αναφέρθηκαν όλες οι εκκρεμότητες οι οποίες εξακολουθούν να υπάρχουν.
Από τον κ. Βαρδινογιάννη εκφράστηκαν συγκεκριμένα ζητήματα που χρήζουν άμεσης ανταπόκρισης από πλευράς πολιτείας.

H χωροθέτηση του γηπέδου στον κοινόχρηστο χώρο του Ελαιώνα, όπως αποφάσισε και το ΣτΕ, είναι συνταγματικά ορθή, εν όψει του τελικού οφέλους που προκύπτει στην πόλη από την απόδοση σε κοινή χρήση πρασίνου του παλαιού γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας και η πλευρά του Παναθηναϊκού ζήτησε από την Υπουργό να προχωρήσει το Υπουργείο στις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να κατοχυρωθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς της γης που εδράζεται το γήπεδο.

Η εικόνα που αποκόμισαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού από τη συζήτηση ήταν αφ’ ενός η ταύτιση των απόψεων ως προς την αναγκαιότητα δημιουργίας του νέου γηπέδου και αφετέρου η θετική ανταπόκριση της κυρίας Υπουργού για την έγκαιρη επίλυση των εκκρεμοτήτων.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η βούληση από πλευράς Υπουργείου για τη διευθέτηση του ζητήματος, ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού εκφράστηκε η δεδομένη αρωγή του προς τις προσπάθειες της Πολιτείας






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ