ΤΡΙΚΑΛΑ

Θετικό το πρώτο τεστ

Θετικό το πρώτο τεστ
INTIME SPORTS

Καλά στοιχεία έδειξε η ομάδα των Τρικάλων στο φιλικό ματς με τον Μακεδονικό, όπου επικράτησε με 1-0 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας

Αρκετά καλή ήταν η ομάδα των Τρικάλων στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Μακεδονικό στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη επικράτησαν με 1-0 των "πρασίνων" με κεφαλιά του Βαγγέλη Κοντογουλίδη στο 90’ ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Ιβάν Ρούσεφ.

Οι "κυανέρυθροι" δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Τελκίνσκι στο 46ο λεπτό, ενώ δεν απειλήθηκαν καθόλου από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε μόνο ο Μπακομήτρος, ενώ με τον ΑΟΤ δοκιμάζεται και ο Γάλλος επιθετικός Λοσανά. Για προληπτικούς λόγους δεν έπαιξε ο Σάκης Τόλιος.

Στο πρώτο ημίχρονο για τον ΑΟΤ έπαιξαν οι: Ζαφείρης, Μπακομήτρος, Μπριλλάκης, Γεωργίου, Μόκας, Σαββίδης, Βελέτης, Μανουσάκης, Μπρίκιτς, Χρήστου, Ευθυμίου (22' Λοσανά)

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Πουρής, Γιώτας, Κόρμπος, Ριζογιάννης, Αντωνίου, Τελκίνσι, Μπαριέντος, Μίνγκας, Ρούσεφ, Κοντογουλίδης και Μπακομήτρος.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ