ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θετικοί στην Μπόκα για Παλέτα, φήμες για Ιτανζ

Θετικοί στην Μπόκα για Παλέτα, φήμες για Ιτανζ
ιτανζ

Θετικοί είναι στην Μπόκα Τζούνιορ για δανεισμό του Παλέτα. Φήμες από Γαλλία και για τον "Καβαλιώτη" Ιτανζ

Θετικοί μεν, αλλά για Παλέτα

Οι ιθύνοντες της Μπόκα Τζούνιορς γνωρίζουν πως οι ομολογοί τους από τον Παναθηναϊκό παρακολουθούν στενά την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Γκάμπριελ Παλέτα.

Ο δεύτερος αντιπρόεδρος της Μπόκα Χοσέ Μπεράλντι με δηλώσεις του στα "Πράσινα Νέα" υποστήριξε ότι οι Ελληνες παρακολουθούν την περίπτωση του παίκτη ωστόσο δεν έχουν κάνει καμία πρόταση. Παράλληλα διευκρίνησε πως είναι συζητούν την περίπτωση του δανεισμού του Παλέτα στον ελληνικό σύλλογο.

" Είμαστε ενήμεροι για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, άλλωστε δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο Γκάμπριελ Παλέτα είναι προς πώληση, αυτό είναι το δεδομένο. Αν ο Παναθηναϊκός πραγματικά τον θέλει, ας έρθει να συζητήσουμε" είπε αρχικά και απάντησε σε ερώτηση αν παραχωρείται δανεικός από τους Αργεντίνους.

" Η ερώτηση αν παραχωρούμε τον Γκάμπριελ δανεικό είναι χωρίς ουσία. Αν μας γίνει πρόταση για δανεισμό και είναι συμφέρουσα, γιατί να μην την δεχτούμε; Όλα εξαρτώνται από την πρόταση, δεν υπάρχουν προαποφασισμένα" και τόνισε τέλος πως οι δύο πλευρές έχουν μόνο διερευνητικές επαφές, τονίζοντας:

" Μέχρι τώρα όλα είναι ανεπίσημα. Ξέρουμε και οι δύο με ποιους συνεργαζόμαστε, ο Κάρλος (σ.σ. Μπιάνκι) έχει επαφή με τον Κώστα Αντωνίου και όλα είναι ανοιχτά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, μόνο ότι επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό δεν έχει γίνει".

Γαλλικά σενάρια και για "δικό μας" Ιτανζ

Μετά τον Στάθη Ταυλαρίδη και τα σενάρια περί σκέψης των "πράσινων" να τον αποκτήσουν οι Γάλλοι προχώρησαν σε ένα ακόμα νέο όνομα. Αυτό του Σαρλ Ιτανζ, του γνώριμου από την θητεία του στην Καβάλα, πορτιέρο που έχει αγωνιστεί και ανήκει στην Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το "Footmercato.net" αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται από την Μπουντεσλίγκα θέλουν να αποκτήσουν τον πορτιέρο της Καβάλας, όπως και ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα αναφέρουν πως ο πρώην τερματοφύλακας των "Αργοναυτών" σύντομα θα αποχωρήσει.















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ