ΙΝΤΕΡ

Θετικός για Φιορεντίνα ο Αντριάνο

¬©LAPRESSE 20080117: GUARATINGUETA, BRAZIL - Guaratingueta vs Sao Paulo FC: Brazilian League 2008, 1st round. In picture: Adriano (the brazilian striker scored twice). PHOTO: CITYFILES - ©LAPRESSE
20080117: GUARATINGUETA, BRAZIL - Guaratingueta vs Sao Paulo FC: Brazilian League 2008, 1st round. In picture: Adriano (the brazilian striker scored twice). PHOTO: CITYFILES - Fotografo: lapresse
Αντριάνο-Ίντερ LAPRESSE

Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ιταλία το καλοκαίρι και να φορέσει τη φανέλα της Φιορεντίνα, εμφανίστηκε ο Αντριάνο

Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην πατρίδα του μετά τα προσωπικά προβλήματα που αντιμέτωπισε και πιο συγκεκριμένα τη Σάο Πάολο ως δανεικός από την Ίντερ αλλά πλέον δείχνει έτοιμος να γυρίσει στο "καμπιονάτο".
Το καλοκαίρι αναμένεται να επιστρέψει στους "νερατζούρι" αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δύσκολα θα παραμείνει, κάτι που σημαίνει ότι αναζητά τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Έτσι στάθηκε και στις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον τεχνικό των "βιόλα", Τσέζαρε Πραντέλι. " Ο Πραντέλι με καταλαβαίνει, διαβάζει τη σκέψη μου.

Μίλησε μαζί μου αρκετά,όταν έβλεπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με πήγαινε για φαγητό", ανέφερε για τον πρώην προπονητή του στην Πάρμα.

Ο Αντριάνο έχει πετύχει 11 γκολ σε 17 παιχνίδια με τη Σάο Πάολο από τη στιγμή που αγωνίζεται ως δανεικός στον βραζιλιάνικο σύλλογο.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ