ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θετικός για Μπάρτσα ο Χάιντσε

Θετικός για Μπάρτσα ο Χάιντσε
New Image

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους "μπλαουγκράνα" σε περίπτωση που αποχωρήσει φέτος από τη Γιουνάιτεντ είναι ο Αργεντινός μπακ

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ, ο οποίος συμμετέχει αυτή την περίοδο στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του ενόψει του Κόπα Αμέρικα, έχει πληροφορηθεί τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου του "Όλντ Τράφορντ", γεγονός που τον κάνουν να μην αποκλείει τίποτα αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
"Ξέρω ότι κάποιες ομάδες ενδιαφέρονται για εμένα, όμως έχω αποφασίσει να βάλω αυτό το θέμα στην άκρη προς το παρόν", τόνισε αρχικά ο Χάιντσε με δηλώσεις του στη Sunday Mirror και συνέχισε:

"Το μυαλό μου είναι τώρα στην Εθνική Αργεντικής, όπου παίρνει μέρος στο Κόπα Αμέρικα. Μετά το τουρνουά θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Η Μπαρτσελόνα είναι τεράστιος σύλλογος, όπως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εάν κατατεθεί στο τραπέζι επίσημη πρόταση, θα χρειαστώ να την μελετήσω με ηρεμία.

Ουδείς από τη Γιουνάιτεντ μου έχει πει ότι είμαι ανεπιθύμητος τη νέα σεζόν. Ξέρω τα μετεγγραφικά σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμένα.



Μόλις έχει ολοκληρωθεί μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου. Τα πήγαμε περίφημα, παρόλο που ήταν επώδυνος ο αποκλεισμός μας στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μίλαν".




TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ