ΑΡΗΣ

Θετικός ο Αγκάνθο στην πρόωρη επιστροφή του

Θετικός ο Αγκάνθο στην πρόωρη επιστροφή του
Αγκάνθο

Στην Ισπανία βρίσκεται ο Νταβίντ Αγκάνθο μετά από άδεια που του είχε δώσει ο πρώην τεχνικός του Άρη Μάκης Κατσαβάκης. Ωστόσο θα επιστρέψει την Πέμπτη αντί της Παρασκευής όπως του ζητήθηκε.

Μία μέρα νωρίτερα θα επιστρέψει ο Νταβίντ Αγκάνθο από την Ισπανία και την άδεια που του είχε δώσει ο Μάκης Κατσαβάκης μετά από επικοινωνία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης μαζί του.

Ο Ισπανός επιθετικός ήταν να προγραμματισμένο να επιστρέψει και πάλι στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή αλλά αυτό τελικά θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη.

Μία άδεια από τον 59χρονο πρώην προπονητή του Άρη που μόνο μικρή δεν ήταν σε χρονική διάρκεια για τον Αγκάνθο στην προσπάθεια του Ισπανού επιθετικού να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Κάτι που θα του έδινε την δυνατότητα η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας κόντρα σε Βοσνία και Σλοβακία στα πλαίσια του ομίλου στον δρόμο της πρόκρισής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η στάση του Αγκάνθο χωρίς την παραμικρή αντίρρηση ήταν κάτι που ικανοποίησε την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης την ίδια ώρα που συνεχίζει να αναζητεί τον διάδοχο του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το απόγευμα η πρώτη προπόνηση του Άρη μετά την παραίτηση του Κατσαβάκη έγινε υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20 Νίκου Πασιαλή ενώ για την τρέχουσα εβδομάδα αποφασίστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, να προφυλαχθεί ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ