ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θετικός ο Μπεν Αρφά, βλέπει Τόρο η Λίβερπουλ

Θετικός ο Μπεν Αρφά, βλέπει Τόρο η Λίβερπουλ
μπεν αρφά

Θετικά απάντησε ο Μπεν Αρφά στον Ολυμπιακό, την ώρα που στην Λίβερπουλ καλοβλέπουν τον Τοροσίδη

Σ' ένα ακόμα επεισόδιο και μάλιστα με θετική έκβαση προχώρησε η περίπτωση της υπόθεσης με τον Χατέμ Μπεν Αρφά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μαρσέιγ φέρεται να έδωσε θετική απάντηση στον Ολυμπιακό και πλέον απομένει να τα βρουν οι δύο σύλλογοι για την περίπτωση ο παίκτης να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα".
Σύμφωνα με τη εφημερίδα "SportDay" ο 22χρονος μέσος απάντησε θετικά στους ανθρώπους του Πειραιά προκειμένου να αλλάξει λιμάνι και να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Για την περίπτωσή του πλέον απομένει να δώσουν τα χέρια και οι δύο ομάδες προκειμένου η μεταγραφή να ολοκληρωθεί. Σκόπελος στις συζητήσεις των δύο συλλόγων ενδεχωμένως να είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων κάτι που δεν αποκλείεται να λυθεί.

Η Μαρσέιγ επιθυμεί το 50% των 9.000.000 μέσα σε ένα χρόνο, την ώρα που ο πρωταθλητής Ελλάδος επιθυμεί άλλη λύση.

Θέλουν "Τόρο" στην Λίβερπουλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mirror" η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Βασίλη Τοροσίδη. Οι "reds" αναζητούν δεξιό μπακ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γκλεν Τζόνσον, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στην τελυταία αναμέτρηση της ομάδας την Τρίτη κόντρα στην Άστον Βίλα (0-1).

Ο άσος των "κόκκινων" εκτιμάται από το ιαττρικό τιμ πως θ' απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον τρεις μήνες κάτι που αναγκάζει τους ανθρώπους του συλλόγου να αναζητήσουν μια αξιόπιστη λύση για την δεξιά πτέρυγα.

Οι Βρετανοί στο δημοσίευμα θεωρούν πως ο διεθνής παίκτης των Πειραιωτών έχει τα αγωνιστικά στοιχεία που ζητάει ο τεχνικός της ομάδας Ράφα Μπενίτεθ, ενώ προσθέτει πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Γιουβέντους.












TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ