ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θετικός στη γρίπη H1N1 ο Τοροσίδης

Θετικός στη γρίπη H1N1 ο Τοροσίδης
τοροσιδης απογοητευση

Θετικός στη γρίπη H1N1 ο Τοροσίδης, αγώνας δρόμου για Άρσεναλ. Την άλλη βδομάδα ραντεβού Κόκκαλη-Ζίκο

Ο Έλληνας αμυντικός, o oποίος ταλαιπωρούταν τις τελευταίες ημέρες από ίωση, βρέθηκε θετικός στη νέα γρίπη H1N1, κάτι που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα το κρίσιμο ματς πρωταθλήματος με την Skoda Ξάνθη στα "Πηγάδια" το ερχόμενο Σάββατο (5/11) ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του και στον ευρωπαϊκό "τελικό" με την Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με φόντο τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βασίλης Τοροσίδης στο πλαίσιο της εξέτασης, στην οποία υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός στη νέα γρίπη (H1N1).

Ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας μας για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας",

αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (03/12) η διοίκηση του Ολυμπιακού μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Να σημειωθεί πως ο "Τόρο" είναι εκτός αγωνιστικής δράσης παραπάνω από ένα μήνα (τελευταία του συμμετοχή στο εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη), ενώ την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν στον "ερυθρόλευκο" πάγκο μαζί με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι χωρίς πάντως να πάρουν χρόνο συμμετοχής από τον Ζίκο.

Προπονήθηκε ο Ραούλ Μπράβο

Σ' ότι αφορά στην προπόνηση της Τετάρτης, μετά τον Λεονάρντο ήταν σειρά του Ραούλ Μπράβο να προπονηθεί κανονικά και να τεθεί στην διάθεση του Βραζιλιάνου τεχνικού.

Ο τραυματισμός τόσο του Ισπανού, όσο και του Βραζιλιάνου από το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν κάτι σοβαρό και έτσι αμφότεροι είναι υποψήφιοι για την ενδεκάδα στο ματς κόντρα στην Ξάνθη.

Κατά τ' άλλα, ο Ντιόγκο έκανε ατομικό στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, όπως και ο Ντάρμπισιρ, ενώ οι Ζεβλάκοφ και Σολτίδης έκαναν θεραπεία.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για τον αγώνα στην Ακριτική πόλη το Σάββατο (5/12, 19:00 ΝΕΤ), συνεχίζεται την Πέμπτη με προπόνηση στις 15:30.

Ο Nικοπολίδης κέρασε για τη νίκη


Δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού παρέθεσε ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Νικοπολίδης σε εστιατόριο στο Μικρολίμανο.

Αφορμή ήταν η μεγάλη νίκη των πρωταθλητών Ελλάδας κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο στο κυριακάτικο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Ο 38χρονος πορτιέρο σαν αυθεντικός αρχηγός θέλησε να κεράσει τους συμπαίκτες του αλλά και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα για την σημαντική νίκη.

Για να δείτε εικόνες από το δείπνο του Νικοπολίδη πατήστε εδώ

Μετά την Άρσεναλ η συνάντηση Κόκκαλη-Ζίκο



Και αν στο δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Νικοπολίδης στους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ το κλίμα ήταν καθόλα ευχάριστο -μετά και τον θρίαμβο επί του "αιωνίου αντιπάλου"- οι φίλοι της ομάδας ευελπιστούν ίδιο και καλύτερο κλίμα να επικρατεί στο ραντεβού του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ζίκο, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα μετά τη λήξη των υποχρεώσεων του συλλόγου στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι επόμενες ημέρες είναι κομβικές για την ομάδα του Πειραιά, καθώς με βάση τα αποτελέσματά της στα παιχνίδια με Ξάνθη (4/12) και με Άρσεναλ (9/12) θα διαφανεί το που κινείται το πράγμα στα μεταγραφικά και το πόσα χρήματα θα δαπανηθούν για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αν η ομάδα περάσει από τα Πηγάδια και παραμείνει μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα και εν συνεχεία καταφέρει με μια ισοπαλία (στην χειρότερη των περιπτώσεων) κόντρα στους Λονδρέζους να περάσει στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε όλα θα συζητηθούν κάτω από άλλη βάση ανάμεσα σε Σωκράτη Κόκκαλή και Ζίκο.

Σίγουρα, με τα εξτρά 4 εκατομμύρια ευρώ της πρόκρισης στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, γίνεται άλλου είδους συζήτηση και μπορεί η διοίκηση να πάει για πιο μεγάλα "ψάρια".

Φυσικά, θα είναι σε θέση ισχύος και ο ίδιος ο προπονητής, καθώς θα μπορεί να ζητήσει το καλύτερο δυνατό, έχοντας στην φαρέτρα του την κορυφή στο πρωτάθλημα (με το πρόγραμμα μάλιστα του δευτέρου γύρου να είναι πιο ευνοϊκό για την ομάδα αλλά και τους τραυματίες να επιστρέφουν σιγά σιγά) και μια πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, κάτι που αν συμβεί θα γίνει για 2η φορά την τελευταία τριετία (η πρώτη ήταν τη σεζόν 2007-08).

Όσον αφορά στα ονόματα που ακούγονται για την ενδυνάμωση του ρόστερ από το 2010, ψηλά στη μεταγραφική λίστα φαίνεται να βρίσκεται ο 22χρονος Μούσα Ντεμπελέ της Άλκμααρ που μπορεί να παίξει είτε στην επίθεση είτε στα άκρα της μεσαίας γραμμής (δεν θα έχει πάντως το δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ εξετάζονται και οι Λούα Λούα και Καστίγιο, ενώ από εκεί και πέρα το κατά πόσο θα προχωρήσει το ενδιαφέρον έναν εκ των Αντριάνο, Φρεντ και Γιοβάνοβιτς θα εξαρτηθεί από το κασέ τους αλλά και τις οικονομικές αξιώσεις των ομάδων τους.

































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ