ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θετικός στη νέα γρίπη ο Καραγκούνης

Θετικός στη νέα γρίπη ο Καραγκούνης
Καραγκούνης, προπόνηση

Θετικός στη νέα γρίπη ο "Κάρα", αλλά έτρεξε. Τζόρβας: "Είμαι... σημαδεμένος".Αθέτηση συμφωνίας ΟΣΦΠ

Άσχημα ήταν τα νέα στο στρατόπεδο των "πράσινων", καθώς ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε θετικός στη νέα γρίπη (Η1Ν1), και δύσκολα θα δώσει το "παρών" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Ο 32χρονος άσος αισθανόταν άσχημα τις τελευταίες ημέρες και μόλις ανέβασε πυρετό το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού έστειλε δείγματα στο "Ινστιτούτο Παστέρ", τα οποία βρέθηκαν θετικά.

Πλέον ο Κάρα έχει μπει σε "καραντίνα" και δεν θα μπορεί να προπονείται με τους συμπαίκτες του για λίγες μέρες. Επειδή όμως η μορφή της γρίπης είναι σε ήπια μορφή, και δεν είχε πυρετό την Πέμπτη προπονήθηκε μόνος του τρέχοντας και ο Ολλανδός τεχνικός αν διαπιστώσει ότι την Παρασκευή μπορεί να προπονηθεί θα τον πάρει μαζί του στην αποστολή.

Ακυρώθηκε η ανοικτή προπόνηση

Τελικά ανερέθηκε η απόφαση για ανοικτή προπόνηση το Σάββατο στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να γίνει προπόνηση στην Παιανία παραμονές του ντέρμπι με αντιπροσωπεία οπαδών να δίνουν το παρών εκεί για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Τεν Κάτε.

Θέλει να πάει στο Καραϊσκάκη ο Πατέρας

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να βρεθεί στο στάδιο Καραϊσκάκη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας. Ο ισχυρός άνδρας των πράσινων συζητά με τους συνεργάτες του το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πλάι της ομάδας του, χωρίς ωστόσο να θέλει να ανεβάσει τους τόνους.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο κ. Πατέρας να πάει μόνος του στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν τα παρατράγουδα.

"Συνάντηση" Τεν Κάτε με οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο προπονητής των πράσινων είχε... διάλογο με φίλους των "ερυθρόλευκων" κατά την διάρκεια της πτήσης, αλλά και στο αεροδρόμιο.

Η πλάκα ξεκίνησε μέσα στο αεροσκάφος, όταν οπαδοί των κόκκινων είδαν τον Τεν Κάτε και είπαν: "Ωχχ.. ο Τεν Κάτε. Λέτε να πέσει το αεροπλάνο;".

Στην συνέχεια άρχισαν να τον πειράζουν λέγοντας του: "Ξέρεις πόσα θα μετρήσεις την Κυριακή στο Καραϊσκάκη;".

Βέβαια το αυτί του Ολλανδού δεν ιδρώνει από κάτι τέτοια και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική, αφού θύμισε στους φίλους του Ολυμπιακού πως δεν τον έχουν κερδίσει ακόμα.

"Απορώ πως γίνεται και είστε τόσο αισιόδοξοι μαζί μου, από την στιγμή που έχετε να κερδίσετε τον Παναθηναϊκό από το 2006. Να ξέρετε ότι ούτε και φέτος θα με νικήσετε", ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε αστειευόμενος:

"Το 4-2 είναι ένα καλό σκορ υπέρ της ομάδας μου. Το βλέπω να έρχεται".

Λέτο:"Παίζω έστω και με ένεση"

Σαν ταύρος εν υαλοπωλείω μοιάζει τις τελευταίες ημέρες ο Σεμπάστιαν Λέτο, αφού θέλει να παίξει πολύ στο ντέρμπι της Κυριακή με τον Ολυμπιακό. Βέβαια η ατυχία της Τετάρτης με το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο του, τον έχει αφήσει λίγο πίσω, καθώς πονάει στο δάχτυλο του ποδιού του.

Ο ίδιος έλεγε τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στο ιατρικό τιμ της ομάδας, πως θα κάνει ακόμα και παυσίπονη ένεση αν χρειαστεί, με σκοπό να δώσει το "παρών" στο Καραϊσκάκη.
































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ