ΑΡΗΣ

Θετικός στην ανανέωση ο Γιαννιώτας

Θετικός στην ανανέωση ο Γιαννιώτας
Γιαννιώτας INTIME SPORTS

Κι ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αναμένει το βράδυ (22:55) την άφιξη του Νούνο Κοέλιο ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι θετικός στην ανανέωση του συμβολαίου του. Προσφυγή και από τον Χρήστο Αραβίδη για 90.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι θετικός στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Άρης, η διοίκηση της οποίας του έχει προτείνει νέο τριετές συμβόλαιο, χωρίς όμως να βιάζεται για την υπογραφή του.

Εν τω μεταξύ στην Θεσσαλονίκη αναμένεται το βράδυ (22:55) ο Νούνο Κοέλιο για λογαριασμό της ΠΑΕ Άρης ως δανεικός από την Μπενφίκα για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον εκπρόσωπο του Γιαννιώτα το απόγευμα της Τετάρτης έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα όπου εκτός της πρότασης της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για νέο τριετές συμβόλαιο υπήρξε και η ξεκάθαρη θέση της πλευράς του διεθνή μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με αυτήν έκανε ξεκάθαρο πως ο Γιαννιώτας δεν πρόκειται να μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα παρά μόνο αν είναι να γίνει αυτό για ομάδα του εξωτερικού ενώ χθες υπήρξε και νέα συνάντηση. Σε αυτήν τονίστηκε πως το θέμα της ανανέωσης δεν είναι άμεση προτεραιότητα για τον διεθνή μεσοεπιθετικό που δεν λέει όμως όχι σε αυτήν.

Κατά τα άλλα ο 23χρονος Νίκος Ψυχογιός θα είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του τραυματία Ανδρέα Ηρακλή στο δεξί άκρο της άμυνας του Άρη με τον Μάκη Κατσαβάκη να έχει συνεργαστεί μαζί του τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους. Αρχικά στο δεύτερο μισό της περιόδου 2010-2011 στον Ολυμπιακό Βόλου και την περσινή (2011-2012) στην Δόξα Δράμας.

Ο Ψυχογιός αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη από την Ιερισσό όπου βρίσκεται για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης επιμένει για την απόκτηση του Άγγελου Σικαλιά της Δόξας Δράμας έχοντας συμφωνήσει σε όλα μαζί του και απομένει η συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα των «μαυραετών» Θανάση Σάμιο. Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να γίνει νέα επαφή.

Τέλος ο νέος πονοκέφαλος της ΠΑΕ Άρης έχει να κάνει με την προσφυγή του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και νυν του Πανιωνίου Χρήστου Αραβίδη για το ποσό των 90.000 ευρώ, που έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την προσεχή Τρίτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ