ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θλάση ο Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο δεν παίζει με Λεβαδειακό

Θλάση ο Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο δεν παίζει με Λεβαδειακό
Λε Ταλέκ INTIME SPORTS

Ο Λε Ταλέκ δεν θα είναι στην διάθεση του Δέλλα για το παιχνίδι της Τετάρτης (20/1) με τον Λεβαδειακό με το ιατρικό επιτελείο να προσπαθεί να τον έχει έτοιμο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Χωρίς τον Λε Ταλέκ ο οποίος τις τελευταίες μέρες είναι σε πολύ καλή κατάσταση θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος τον Λεβαδειακό την Τετάρτη (20/1) στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 16ης αγωνιστικής. Ο Γάλλος έχει υποστεί μια ελαφρά θλάση και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Περιστερίου καταβάλλει προσπάθειες ώστε να μπορέσει ο Λε Ταλέκ να είναι στην διάθεση του Δέλλα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντίθετα θα παίξουν κανονικά οι Φυτανίδης, εξέτισε την τιμωρία του, και Λημνιός ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά και όχι και οι Κιβρακίδης, Ουσέρο που είναι τιμωρημένοι. Ο Πολ Κεϊτά ενσωματώθηκε από την Δευτέρα στις προπονήσεις της νέας του ομάδας:

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Αύριο το μεσημέρι ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εξ΄ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Ο Λε Ταλέκ έχει μια μικρή θλάση α’ βαθμού και δεν προλαβαίνει το ματς ωστόσο καταβάλλεται προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο για να καταστεί ετοιμοπόλεμος μέσα στις επόμενες μέρες Κανονικά προπονήθηκε ο Πολ Κεϊτά. Επιστρέφει από τιμωρία ο Φυτανίδης και από τραυματισμό ο Λημνιός. Τιμωρημένοι είναι οι Κιβρακίδης, Ουσέρο".

Θλάση ο Λε Ταλέκ στον Ατρόμητο δεν παίζει με Λεβαδειακό

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ