ΑΡΗΣ

Θλάση ο Ρονάλντο

Θλάση ο Ρονάλντο
Ροναλντο

Εκτός προπονήσεων για δέκα ημέρες θα μείνει ο Ρονάλντο Γκιάρο λόγω θλάσης στον τετρακέφαλο

Το Αλμπερτβίλ έχει φιλοξενήσει χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού βρίσκεται στις Γαλλοελλβετικές Αλπεις, με την αποστολή του Άρη να συνεχίσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για μία εβδομάδα αφού στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.
Ο τεχνικός του Άρη, Χουάν Κάρλος Ολίβα, έχει προγραμματίσει να προπονήσει τους παίκτες του στις 20:00 (ώρα Ελλάδος), αφού παρά το χθεσινό φιλικό με την Παρί Σεν Ζερμέν και το σημερινό ταξίδι δεν ήθελε να χαθεί η προπόνηση.

Θεραπεία ακολουθεί ο Ρονάλντο Γκιάρο, ο οποίος αποχώρησε από το χθεσινό φιλικό με την Παρί Σεν Ζερμέν με μια θλάση στον τετρακέφαλο. Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για τις επόμενες δέκα-δεκαπέντε μέρες.

Θεραπεία συνεχίζει και ο Νέτο, αν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά, ενώ από αύριο θα μπει για πρώτη φορά σε πρόγραμμα με μπάλα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στο Αλμπερτβίλ τέλος θα φτάσουν αργά το βράδυ μέσω Γενεύης ο διεθνής Ισπανός Τόνι Κάλβο και ο Σλοβάκος τερματοφύλακας Μάριαν Κέλεμεν ενώ αύριο αναμένονται οι Σέρχιο Κόκε και Νάτσο Γκαρσία.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ