ΠΑΟΚ

Θυμιάνης: "Τιμή να δουλεύεις με τον Λουτσέσκου, καιρός ο ΠΑΟΚ να παίξει στο Champions League"

Θυμιάνης: "Τιμή να δουλεύεις με τον Λουτσέσκου, καιρός ο ΠΑΟΚ να παίξει στο Champions League"
PRINT SCREEN

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης, με τον 23χρονο να αναφέρεται στους ατομικού του στόχους με τον Δικέφαλο και την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης από το βράδυ της Δευτέρας (17/6) είναι το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα του ΠΑΟΚ, με τον 23χρονο πρώην αρχηγό του Πανσερραϊκού να αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στους φιλάθλους της ομάδας μέσα από το κανάλι του Δικεφάλου στο YouTube.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης

Για το εάν είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα: "Σίγουρα, γιατί από μικρό παιδί θέλεις να πάιξεις σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Για εμένα είναι τιμή να φοράω τον Δικέφαλο και τα ¨ασπρόμαυρα" και να βρίσκομαι εδώ".

Για το εάν η μεταγραφή του είναι η δικαίωση της μέχρι τώρα ποδοσφαιρικής του πορείας: "Κατά κάποιον τρόπο ναι, καθώς από μικρός παλεύω και προπνούμαι και πάιζω για να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Μετά από 7-8 χρόνια που ξεκίνησα το επαγγλεματικό ποδόσφαιρο κατάφερα να βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ".

Για το τι περιμένει να βρει στον ΠΑΟΚ και τι πιστεύει ότι θα τον δυσκολέψει περισσότερο: "Το να έρχεσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα είναι διαφορετικό. Ο ρυθμός, οι προπονήσεις και γενικώς πολλά πράγματα, όπως οι προσωπικότητες στα αποδυτήρια. Θέλω αν μάθω, να δουλέψω, να εξελιχθώ και γιατί όχι και να καθιερωθώ".

Για το εάν έχει φίλους και παρέα στην ομάδα: "Έχω κάποιους φίλους όπως τον Μιχαϊλίδη και τον Τσιγγάρα που θεωρώ ότι θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ"

Για τους στόχους του: "Όπως είπα είναι το να καθιερωθώ, αλλά θέλω για αρχή να μάθω. Σίγουρα το να δουλεύεις με έναν προπονητή όπως ο κύριος Λουτσέσκου είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή. Αρχικά να πετύχουμε τους ομαδικούς στόχους και μετά τους ατομικούς, είτε αυτό είναι ένα πρωτάθλημα, είτε το Κύπελλο".

Για το πόσο περιμένει να αγωνιστεί στην Τούμπα: "Ανυπομονώ από την πρώτη στιγμή που έμαθα για τον ΠΑΟΚ. Όταν έρχεσαι εδώ ως αντίπαλος βλέπεις τη δυναμική που έχει ο κόσμος και πόσο σπρώχνει την ομάδα. Τώρα που θα είμαι από την πλευρά του ΠΑΟΚ θα είναι πολύ όμορφο και διαφορετικό".

Για το μήνυμα που τους στέλνει: "Πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα, γιατί όχι του χρόνου να μην κάνουμε το νταμπλ, αλλά γενικά ήρθε ο καιρός ο ΠΑΟΚ να παίξει στο Champions League"

Για το τι να περιμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τον ίδιο: "Όταν μπαίνω στο γήπεδο να είναι σίγουροι ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και θα βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ