EUROPA LEAGUE

Τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ

Τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ
κιουελ

Οι ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο τέλος δεν συγκίνησαν τα ξένα ΜΜΕ, όπως φάνηκε τουλάχιστον στις πρώτες αναφορές τους

Φυσικά πολύ απλά δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην αναμέτρηση, έτσι ώστε να την αναλύσουν περισσότερο, καθώς πρώτο θέμα σχεδόν παντού ήταν η ήττα της Τότεναμ από την Ουντινέζε.
goal.com: Στην σύγκρουση δύο τιτάνων των χωρών τους στο "Αλί Σαμί Γιεν" η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατάσαραϊ, επικράτησε του πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακού με 1-0, σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να είναι αποφασιστικό για τον όμιλο.

skysports.com: Η Γαλατάσαραϊ ανέβηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου μετά την νίκη της επί του Ολυμπιακού. Ο Χάρι Κιουελ ήταν ο ήρωας για τους Τούρκους πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 25'.

cnn.com: Με τον πρώην άσο της Λίβερπουλ, Χάρι Κιούελ, να σκοράρει η Γαλατάσαραϊ επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου...

uefa.com: Ο Χάρι Κιούελ ήταν ο ήρωας της βραδιάς στην Κωνσταντινούπολη, με το γκολ να χαρίζει την νίκη στην Γαλατάσαραϊ πέναντι στον Ολυμπιακό. Αμφότερες οι ομάδες ήθελαν απεγνωσμένα να αποδείξουν πως έπρεπε να αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη χάρη στον πρώην άσο της Λιντς και της Λίβερπουλ.






TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ