CHAMPIONS LEAGUE

Τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ

Τι έγραψαν τα ξένα ΜΜΕ
New Image

Στο γκολ του Χιούγκο Αλμέιδα που έδωσε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην Βέρντερ, στάθηκαν τα ξένα ΜΜΕ

uefa.com: Ο Αλμέιδα αρνήθηκε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Η ισοφάριση του Χιούγκο Αλμέιδα για την Βέρντερ προς στα τελευταία λεπτά του αγώνα στέρησε από τον Παναθηναϊκό την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

goal.com: Σε ένα διασκεδαστικός δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ της Αθήνας η Βέρντερ Βρέμης κράτησε τον Παναθηναϊκό στο 2-2 και αρνήθηκε στους Έλληνες μία υπερπολύτιμη νίκη.

foxsport.com: Η Βρέμη κράτησε τον Παναθηναϊκό στο 2-2. Με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά ο Χιούγκο Αλμέιδα έδωσε στην Βέρντερ Βρέμης την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

cnn.com: Στην Αθήνα ο Χιούγκο Αλμέιδα σκόραρε στο τέλος και χάρισε το 2-2 στην Βέρντερ κόντρα στον Παναθηναϊκό

sportsillustrated.com: Μετά από δύο ήττες ο Παναθηναϊκός προσπάθησε σκληρά για μία νίκη στο Ολυμπιακό στάδιο αλλά η Βρέμη αμύνθηκε σωστά παρά το ότι έπαιζε χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα και με ένα γκολ του Αλμέιδα στο τέλος πήρε την ισοπαλία.

soccerway.com: Η κεφαλιά του Αλμέιδα έδωσε τον βαθμό στην Αθήνα. Ο επιθετικός της Βέρντερ Χιούγκο Αλμέιδα με μία κεφαλιά επτά λεπτά πριν το τέλος έδωσε ένα πολύτιμο βαθμό στην Βέρντερ. Η Βέρντερ είναι στην τρίτη θέση με 3 πόντους, την ώρα που ο Παναθηναϊκός με μόλις ένα πόντο αντιμετωπίζει πρόβλημα στον 2ο όμιλο.

kicker.de: Με το τέρμα του Αλμέιδα στα τελευταία λεπτά, η Βέρντερ Βρέμης παρέμεινε ζωντανή. Βρέθηκε πολύ κοντά στην ήττα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε μεγάλα προβλήματα από τους Ελληνες και πήγε στα αποδυτήρια με 1-1. Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα, πριν ο Πορτογάλος επέμβει και σώσει τον πόντο.

corrieredellosport.it: Οι γηπεδούχοι παίξανε καλύτερα, αλλά η Βέρντερ προηγήθηκε με 1-0. Οι Ελληνες κατάφεραν να ανακάμψουν χάρη στον Βαγγέλη Μάντζιο. Ολα έδειχναν να έχουν τελειώσει υπέρ του Παναθηναϊκού, ωστόσο μία κεφαλιά του Αλμέιδα δώρισε την ισοπαλία στη Βέρντερ.

skysports.com: Στην Αθήνα, απέναντι στον Παναθηναϊκό και τους 60.000 φιλάθλους του, η Βέρντερ Βρέμης σημείωσε την τρίτη ισοπαλία της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός, μετά το γκολ του Μερτεσάκερ, αντέδρασε και πέτυχε δύο γκολ με τον Μάντζιο, αλλά ο Αλμέιδα ισοφάρισε επτά λεπτά πριν το τέλος.















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ