ΙΩΝΙΚΟΣ

Τη Κυριακή τα εισιτήρια

Τη Κυριακή τα εισιτήρια
Ιωνικός, οπαδοί

Πριν τον αγώνα τα εισητίρια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το Σάββατο το τρισάγιο για το Νίκο Κανελλάκη

Το απόγευμα του Σαββάτου θα τελεστεί το μνημόσυνο στη μνήμη του Νίκου Κανελάκη. Θα παρευρεθούν παίκτες που είχαν συνεργασθεί με τον πρώην πρόεδρο του Ιωνικού αλλά και από τη διοιήκηση.
Στα αγωνιστικά


Η προπόνηση έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο Π. Νικολαϊδης της Νίκαιας, έτσι συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, που θα γίνει την Κυριακή (19.00) στο γήπεδο της Νεάπολης.Απόντες ήταν οι τραυματίες Κωνσταντινίδης και Καντιμοίρης, ενώ οι Ξενίδης και Σίμος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Τα εισιτήρια



Η ΠΑΕ Ιωνικός εβγαλε 2996 εισιτήρια που θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του γηπεδου της Νεάπολης τη μέρα του αγώνα. Οι οπαδοί του Ιωνικού που έχουν εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 1-2 θα καθίσουν στη θύρα 4 και αυτοί που έχουν διαρκείας για την 4, θα καθίσουν στη θύρα 3.Οι θύρες 6 και 7-8 προορίζονται για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας και τα εισιτήρια για τις θύρες αυτές τιμώνται προς 30 ευρώ.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τους οπαδούς του Ιωνικού είναι 15 ευρώ και 25 ευρώ, ενώ όπως έχει ανακοινωθεί από την αρχή της περιόδου για τους αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τους μαθητές και τις γυναίκες. Συνεπώς για τον αγώνα με την ΑΕΚ δεν θα λειτουργήσει η "οικογενειακή κερκίδα".






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ