ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός εν όψει ντέρμπι

Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός εν όψει ντέρμπι
INTIME SPORTS

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δίνει ένα ντέρμπι την Κυριακή κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο του δεν αλλάζει σε τίποτα τη ρουτίνα των "πράσινων" καθώς η ομάδα θα ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα με κάθε άλλο εντός έδρας ματς.

Η μόνη διαφορά έχει να κάνει με την Κυριακή το απόγευμα, όταν και λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας ο Παναθηναϊκός αναμένεται να φύγει νωρίτερα από την Παιανία, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει η Ελληνική αστυνομία.

Οι παίκτες του τριφυλλιού θα συγκεντρωθούν το Σάββατο στη 1.00 το μεσημέρι στην Παιανία, με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 2.00μ.μ., ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα από ότι καθημερινά ελέω και του αγώνα με την Τότεναμ αλλά καιτου «αιώνιου» ντέρμπι.

Το πρώτο γεύμα της ημέρας έγινε το Σάββατο στις 4.00μ.μ. με το μενού να είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες με ζυμαρικά και κρέας. Οι πράσινοι εν συνεχεία θα χαλαρώσουν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας έχοντας την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν όλες τις ανέσεις του ξενοδοχείου του Παναθηναϊκού ενώ οι παίκτες θα έχουν στα χέρια τους και «DVD» με αγώνες του Ολυμπιακού.

Το βράδυ το δείπνο είναι στις 8.30 και εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι και πάλι ελεύθεροι μέχρι τις 10.30-11.00μ.μ. που θα πρέπει να πάνε στα δωμάτια τους.

Την επόμενη μέρα, το πρωί της Κυριακής, θα έχουμε το θεωρητικό κομμάτι για την προετοιμασία του ντέρμπι. Οι πράσινοι μετά το πρωινό θα βρεθούν στην αίθουσα ανάλυσης με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να μιλάει στους παίκτες του για τον Ολυμπιακό και τον τρόπο παιχνιδιού του.

Παράλληλα ο Αργεντινός τεχνικός θα ανακοινώσει και τους έντεκα που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Επόμενο ραντεβού των πράσινων στην τραπεζαρία για το μεσημεριανό την Κυριακή στις 1.30μ.μ. με 2.00μ.μ. Φυσικά εν συνεχεία ο Ρότσα θα αφήσει τους ποδοσφαιριστές του χαλαρούς μέχρι την ώρα αναχώρησης που θα αποφασιστεί από κοινού με την αστυνομία.

H SUPER BALL (09/12, 21:45) θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τον παλμό του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, μπείτε στο μεγάλο ποδοσφαιρικό διάλογο της εκπομπής και σχολιάστε το "αιώνιο" παιχνίδι. Το... σκορ ανοίγει στις 18:00 με το Pre Game.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ