ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Μαζίνιο: "Η Παρί ήθελε τον Τιάγκο, αλλά τελικά πήρε τον αδερφό του"

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα στο ματς της Λίβερπουλ με την Τσέλσι
Ο Τιάγκο Αλκάνταρα στο ματς της Λίβερπουλ με την Τσέλσι AP IMAGES

Ο πατέρας του Τιάγκο Αλκάνταρα, Μαζίνιο, αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρθηκε για τον μέσο της Λίβερπουλ το καλοκαίρι, ωστόσο τελικά απέκτησε τον αδερφό του, τον Ραφίνια.

Την θερινή μεταγραφική περίοδο η Λίβερπουλ απέκτησε τον Τιάγκο Αλκάνταρα από την Μπάγερν Μονάχου για το ποσό των 22 εκατομμυρίων ευρώ. Ο πατέρας του Τιάγκο, Μαζίνιο, αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν τον προσέγγισε για τον γιο του, όμως ήταν πλέον αργά, αφού υπήρχε συμφωνία με τους Reds.

"Μίλησα με τον Λεονάρντο πριν από καιρό, αλλά ήταν για τον Τιάγκο. Τον ήθελε στην Παρί, αλλά ο Τιάγκο είχε ήδη συμφωνία με την Λίβερπουλ" ανέφερε ο Μαζίνιο στο France Football.

Εφόσον, οι Παριζιάνοι δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τον Τιάγκο, ο πρώην προπονητής του Άρη, πρότεινε τον αδερφό του, τον Ραφίνια Αλκάνταρα, ένα deal που πραγματοποιήθηκε εν τέλει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

"Τότε μιλήσαμε για τον Ραφίνια, αλλά δεν ήταν μέρος των σχεδίων του Λεονάρντο εκείνον τον καιρό. Νομίζω πρέπει να το σκέφτηκε και να είδε την φύση της ευκαιρίας. Όταν μιλήσαμε ξανά, ο Λεονάρντο άλλαξε γνώμη. Πέντε ή έξι ώρες πριν την λήξη της περιόδου, φτάσαμε σε συμφωνία. Ο Λεονάρντο ήθελε τον Τιάγκο, αλλά πήρε τον Ραφίνια" υποστήριξε.

O Ραφίνια Αλκάνταρα έχει πραγματοποιήσει πέντε εμφανίσεις με την φανέλα της Παρί σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ