ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Τιάγκο: "Στόχος το πρωτάθλημα"

Τιάγκο: "Στόχος το πρωτάθλημα"
Τιαγκο

Την επιστροφή της Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A έθεσε ως στόχο για τη νέα σεζόν το νέο μετεγγραφικό απόκτημα από τη Λιόν, Τιάγκο Μέντες

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να ξέρουν οι οπαδοί ότι είμαι σίγουρος πως θα παλέψουμε για τον τίτλο του πρωταθλητή", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην ιταλική "Tuttosport" ο πρώην άσος των Μπενφίκα, Τσέλσι και Λιόν για να συνεχίσει:

"Είμαι το κλασικό 8αρι στο ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι στη Γιουβέντους θα πάρω τη φανέλα με το Νο 30.

Στην Γαλλία συνήθιζαν να με αποκαλούν "μηχανή πλυσίματος" καθώς μπορώ να κόβω κάθετες μπαλές, να καθαρίζω φάσεις και στη συνέχεια να μοιράζω τη μπάλα στους συμπαίκτες μου. Η Μίλαν με ήθελε, όμως η Γιουβέντους έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα".



Να σημειωθεί ότι οι Τορινέζοι, μετά την απόκτηση των Αλμιρόν και Τιάγκο, κινούνται για τον αμυντικό της Ρασίνγκ Σανταντέρ, Εζεκίελ Γκαράι, μετά το "ναυάγιο" με την περίπτωση του Γκάμπριελ Μιλίτο.

Η διοίκηση της Γιουβέντους είχε συμφωνήσει να αποκτήσει τον Αργεντινό κεντρικό μπακ έναντι του ποσού των 15 εκ.ευρώ, όμως ο ισπανικός σύλλογος ανέβασε απότομα τις οικονομικές του απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να χαλάσει μία μετεγγραφή που πολλοί θεωρούσαν δεδομένη.








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ