ΑΡΗΣ

Τικπασάνογλου: "Φέρνουν καμικάζι"

Τικπασάνογλου: "Φέρνουν καμικάζι"
INTIME SPORTS

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης Κώστας Τικπασάνογλου στάθηκε μετά από το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στην διαιτησία του Κάκου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Στην διαιτησία του Κάκου στάθηκε με σκληρή γλώσσα μετά από το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης Κώστας Τικπασάνογλου.

Μεταξύ άλλων έκανε ξεκάθαρο πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί η κατάσταση που βιώνουν.

"Για πολλοστή φορά καταλάβαμε ότι κάποιοι παίζουν με την ιστορία του Άρη και με την οργή του λαού του. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να ανεχτούμε.

Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεχτήκαμε ένα γκολ καθαρό οφσάιντ και στο σημερινό πάλι τα ίδια… Ένα λάθος επαναλαμβανόμενο, παύει να είναι λάθος. Σε λίγο πάντως θα βγάλουμε και σχετική ανακοίνωση.

Μιλάμε για φάσεις πεντακάθαρες στις οποίες οι διαιτητές κάνουν σοβαρά λάθη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να διαλύσουν μια μεγάλη ομάδα.

Μια ανώνυμη εταιρία για να το πω αλλιώς. Φέρνουν καμικάζι στο γήπεδο μας για να μας εκτελέσουν και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια…", ήταν η τοποθέτησή του.

Στην σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα την επόμενη αγωνιστική στάθηκε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή του Άρη να ζητάει υπομονή από τον κόσμο της ομάδας.

"Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος, από ότι μου είπαν και μέσα, το γκολ αυτό ήταν οφσάιντ. Χάσαμε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από αύριο για να πάμε στην Κέρκυρα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς", τόνισε για την ισοπαλία με την ΑΕΚ δίνοντας σύνθημα νίκης στην Κέρκυρα.

Στάθηκε μάλιστα και στα λόγια του Λούκας Αλκαράθ στα αποδυτήρια μετά από την λήξη λέγοντας: "Ο προπονητής μας μπήκε στα αποδυτήρια και μας είπε πως η ζωή συνεχίζεται και να δουλέψουμε σκληρά από εδώ και πέρα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Κέρκυρα που θα είναι πολύ πολύτιμοι για εμάς».

Για να καταλήξει:: «Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και να μας στηρίξει ως το τέλος της χρονιάς. Θα δώσουμε τα πάντα και πιστεύω πως θα σωθούμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ