ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Time to play

Time to play
ντουντου ζιλμπερτο σιλβα

Η προετοιμασία των αιωνίων ολοκληρώθηκε με εκπλήξεις κι ανοικτή προπόνηση. Τα τελευταία νέα (vid)

Το ευχάριστο στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού έχει να κάνει με την επιστροφή σε χρόνο ρεκόρ του Φερνάντο Μπελούτσι στην αγωνιστική δράση. Το απρόοπτο προέκυψε από την απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να αφήσει εκτός αποστολής χωρίς προφανή λόγο τον Σεμπαστιάν Λέτο. Μία κίνηση που θα συζητηθεί...
Στις 23 Φεβρουαρίου, ο Φερνάντο Μπελούτσι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά τον τραυματισμό του στην προθέρμανση του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη (22/2) και η διάγνωση ήταν η εξής: Κάκωση αριστερού ισχιακού νεύρου και πρώτου βαθμού θλάση αριστερού προσαγωγού και επιστροφή στα γήπεδα ύστερα από δύο με τρεις εβδομάδες. Ο Αργεντινός μέσος, όμως, διέψευσε τους πάντες και τα πάντα! Ο "Μπελού" προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα το Σάββατο (28/2) και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Αντίθετα, φαίνεται πως τα χνώτα του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Σεμπαστιάν Λέτο δεν ταιριάζουν. Ο Ισπανός τεχνικός απέκλεισε αιφνιδιαστικά τον Αργεντινό αριστερό μέσο από την αποστολή του ντέρμπι, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς τον ποδοσφαιριστή ενόψει της συνέχειας.

Η αποστολή

Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας γυμνάστηκαν το Σάββατο (28/2) στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (1/3, 18:30, ΝΕΤ), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Μπελούτσι, ενώ ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Ντομί ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Τοροσίδης, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Άντζας, Ζεβλάκοβ, Γκαλέτι, Ντουντού, Μπελούτσι, Ντάρμπισιρ, Όσκαρ, Λεονάρντο, Μενδρινός, Α. Παπαδόπουλος, Ντιόγκο και Γκαλίτσιος.

Εκτός αποστολής είναι οι Στολτίδης και Ντομί, που ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης και οι Γ. Παπαδόπουλος, Παναγόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Λέτο και Μήτρογλου. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν την Κυριακή (1/3) στις 10:30.

Λεωφόρος νίκης

Περίπου 8.000 φίλοι του "τριφυλλιού" βρέθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου στην ανοιχτή προπόνηση των "πρασίνων", ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο γήπεδο περίπου στις 17:20, με περισσότερα από 1000 άτομα να έχουν περικυκλώσει το πούλμαν της ομάδας και να αποθεώνουν τον Τεν Κάτε και τους παίκτες του.

Μισή ώρα αργότερα, οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας νέα αποθέωση από τους "πράσινους" φιλάθλους.

Με την ολοκλήρωση του "διπλού" (στο οποίοι νίκησαν οι "πορτοκαλί" με 2-1), οι παίκτες δέχθηκαν "ντου" από τους φιλάθλους, οι οποίοι έγδυσαν στην κυριολεξία τα "αστέρια" της ομάδας, σε μια κίνηση λατρείας προς το πρόσωπό τους, ιδιαίτερα μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Ισπανία.

Έκπληξη με Ίβανσιτς;

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Τεν Κάτε δοκίμασε με τους βασικούς τον Αντρέας Ίβανσιτς, χωρίς βέβαια να είναι σίγουρη η παρουσία του Αυστριακού στη βασική ενδεκάδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επίσης, στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Γκούμας-Σαριέγκι, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ο Λουκάς Βύντρα θα αποτελέσει έναν εκ του κεντρικού αμυντικού διδύμου των "πρασίνων".

Επομένως, το πιο πιθανό σύστημα που θα χρησιμοποιήσει ο Ολλανδός τεχνικός είναι 4-3-2-1, με τρία αμυντικά χαφ (ο τρίτος θα είναι μάλλον ο Γκάμπριελ), τους Καραγκούνη και Σαλπιγγίδη στα άκρα και τον Πετρόπουλο μοναδικό προωθημένο.

Ερυθρόλευκο το ντέρμπι των Νέων

Το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων στους Νέους "βάφτηκε" κόκκινο αφού ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στον αγώνα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη.

Με τον Σωκράτη Κόκκαλη να δίνει το παρών και να παρακολουθεί το πρώτο μέρος του αγώνα δίπλα στον Ερνέστο Βαλβέρδε και περίπου 500 οπαδούς του Ολυμπιακού να βρίσκονται στις κερκίδες, οι παίκτες Χριστόπουλου πήραν τη νίκη κόντρα στο τριφύλλι.

Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών και ο Βάσκος τεχνικός μίλησαν εκτός απο τις φάσεις και για άλλα θέματα, ενδεχομένως και για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το τρέιλερ του SPORT 24 για το ντέρμπι των αιωνίων








































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ