ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τιμές για Γκιγκς και Σέριγχαμ

Τιμές για Γκιγκς και Σέριγχαμ
New Image

Δύο από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες της Πρέμιερσιπ την τελευταία δεκαετία, οι Γκιγκς και Σέριγχαμ ήταν στη λίστα των προσώπων που τιμήθηκαν το Σάββατο από τη βασιλική οικογένεια.

Ο 33χρονος Ουαλός μέσος, ο οποίος αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έχοντας προλάβει να αγωνιστεί 64 φορές, ξεπέρασε φέτος τις 700 συμμετοχές με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" με τους οποίους έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα εννέα φορές την τελευταία 15ετία.
"Ακόμη και αν ήταν συγγενής μου δεν θα ήμουν περισσότερο ευχαριστημένος. Ο Ράιαν είναι φανταστικός μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο απόλυτος επαγγελματίας.

Εκτός από αυτό, οι εξαιρετικές του ικανότητες και οι υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο τον έχουν κάνει ένα θέαμα που αξίζει να απολαμβάνεις",

τόνισε χαρακτηριστικά ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπόμπι Τσάρλτον, πλέκοντας το εγκώμιο του Ράιαν Γκιγκς.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την βράβευσή του ήταν και ο 41χρονος Τέντι Σέριγχαμ, ο οποίος μετράει περισσότερες από 800 συμμετοχές στην καριέρα του με την Εθνική Αγγλίας αλλά και τους συλλόγους τους οποίους έχει υπηρετήσει από το 1984 και μετά.

"Είναι φανταστικό να παίρνω αυτό το βραβείο, και ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι ανταμοίβομαι που κάνω κάτι που αγαπώ τόσο πολύ. Έχω μία σπουδαία καριέρα με τόσους πολλούς ανθρώπους να με υποστηρίζουν.

Δεν θα τους κατονομάσω, όμως ξέρουν ποιοι είναι και είμαι πολύ ευγνώμων. Αυτό το βραβείο ανήκει και σε εκείνους".



Να σημειωθεί ότι ο Σέριγχαμ έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Γουέστ Χαμ στη λήξη της σεζόν, με τον ίδιο πάντως να μην το βάζει κάτω ελπίζοντας ότι θα βρει ομάδα για να συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο.






TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ