ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τιμήθηκε η Εθνική Νέων

Τιμήθηκε η Εθνική Νέων
Νέωνπανηγυρική

Τους παίκτες και τον προπονητή της Εθνικής Νέων που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19, τίμησε η ΕΠΟ και η Τράπεζα Πειραιώς που αποτελεί χορηγό της Εθνικής ομάδας.

Γκαγκάτσης:"Τους ανήκει το μέλλον"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης μίλησε για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα από την επιτυχία της Εθνικής Νέων λέγοντας:" Ευχαριστούμε, είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, την Τράπεζα Πειραιώς που βρίσκεται πάντα κοντά στις Εθνικές Ομάδες.

Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά. Η Ε.Π.Ο. ασχολείται συνεχώς με τις Εθνικές Ομάδες σε όλα τα επίπεδα, διότι θεωρούμε ότι είναι ύψιστο καθήκον μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, εκπροσωπώντας το Δ.Σ., την ομάδα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Ευρώπη, μια επιτυχία που αφήνει παρακαταθήκη στις επόμενες ομάδες και αποτελεί πρόκληση για τις επόμενες γενιές. Εύχομαι η αγάπη και το μεράκι που υπάρχει να έχει συνέχεια και στην Εθνική Ελπίδων".

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Ομίλου Πειραιώς, Δημήτρης Κουνελάκης, τόνισε μεταξύ άλλων:" Σας ευχαριστούμε για την τεράστια επιτυχία. Στα γήπεδα της Αυστρίας παραδώσατε μαθήματα ήθους και παίξατε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Σας στηρίζουμε και πιστεύουμε στις δυνατότητές σας. Εμείς είμαστε κοντά στο ποδόσφαιρο, ως αποκλειστικός Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Πρωταθλητές του Αύριο".

Νιόπλιας:"Μυστικό οι υποδομές"

Τέλος ο Νίκος Νιόπλιας, που ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στην Εθνική Ελπίδων, επισήμανε:" Εκφράζοντας το προπονητικό τιμ, ευχαριστώ την Τράπεζα Πειραιώς, που μας τιμά και είναι αρωγός της Ε.Π.Ο. στη διοργάνωση ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Χωρίς τις υποδομές, άλλωστε, εμείς δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε τόσο ψηλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα".

Τέλος, για λογαριασμό των παικτών μίλησε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας: «Το καλό κλίμα και η συνεργασία όλων των μελών της αποστολής ήταν το μυστικό της επιτυχίας μας. Ευχαριστούμε θερμά την Τράπεζα Πειραιώς για την προσφορά της".

Στην εκδήλωση, ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης απένειμε τιμητικές πλακέτες σε όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Νέων, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς προσέφερε τραπεζικά προϊόντα (πιστωτική κάρτα championscard mastercard) και κατέθεσε συμβολικό χρηματικό ποσό για την επιβράβευση της επιτυχίας των διεθνών.

Στην τιμητική βραδιά για την Εθνική Ομάδα Νέων ήταν επίσης παρόντες ο κ. Σιντόρης (γ΄ αντιπρόεδρος ΔΣ ΕΠΟ), ο κ. Φύριος (μέλος ΔΣ ΕΠΟ), όπως επίσης ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Οτο Ρεχάγκελ.

















TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ