ΑΡΗΣ

Την άλλη εβδομάδα έρχεται τελικά ο Αμπρέου

Την άλλη εβδομάδα έρχεται τελικά ο Αμπρέου
αμπρεου

Λόγω υποχρεώσων με την Ρεάλ Σοσιεδάδ ο Αμπρέου θα έρθει τελικά την άλλη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ανακοίνωση της απόκτησης του Αμπρέου πέραν της ικανοποίησης της διοίκησης της ΠΑΕ για μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή και συνάμα ουσίας στις τάξεις των φιλάθλων του Άρη άρχισαν να μετρούν αντίστροφα για την ώρα της άφιξής του.
Εν όψει μίας ακόμη αποθεωτικής υποδοχής όπως αυτή στην περίπτωση του Λεάντρο Γκρασιάν δέκα μέρες νωρίτερα στις 5 του μήνα. Το μέγεθος της μεταγραφής του Αμπρέου από τον Άρη φάνηκε από την έκταση που πήρε λίγες μόλις ώρες αργότερα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αποτέλεσε κεντρικό θέμα στην ιστοσελίδα της FIFA αλλά και της εφημερίδας της Αργεντινής Ole όπου στο τέλος του κειμένου υπήρχε το ερώτημα για το ποιος θα είναι τη φορά αυτή ο αριθμός των φιλάθλων του Άρη που θα δώσουν το παρών. Αφορμή η υποδοχή που είχε τύχει ο Γκρασιάν και που έγινε αμέσως γνωστή στην χώρα της Λατινικής Αμερικής και όχι μόνο.

Ο 32χρονος διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός δεν θα έρθει τελικά την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη, αλλά την επόμενη εβδομάδα λόγω των υποχρεώσων του με την Ρεάλ Σοσιεδάδ και σχετικού αιτήματος της ισπανικής ομάδα που αποδέχτηκε.

Έτσι λοιπόν οι φίλοι του Άρη θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να υποδεχτούν τον "τρελό" Αμπρέου.

Αντίθετα, ο Μεχντί Ναφτί θα φτάσει κανονικά την Δευτέρα στις 18:35 στο αεροδρόμο "Μακεδονία", ενώ το πρωί της Τρίτης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα παρουσιαστεί από την διοίκηση της ΠΑΕ.

Όσο για αυτόν που θα πάρει σειρά μετά την ανακοίνωση του Αμπρέου; Η επόμενη κίνηση της ΠΑΕ Άρης όπως όλα δείχνουν θα είναι πιθανότατα ο Κριστιάν Νασούτι. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Ρίβερ Πλέιτ ο οποίος έχει δοθεί ως δανεικός στην Μπάνφιλντ και που πριν δύο καλοκαίρια είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή οι επαφές είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται άμεσα το φλερτ να μετουσιωθεί σε γάμο με τον Άρη στην περίπτωση αυτή να ενισχύεται σημαντικά στο κέντρο της άμυνας. Εν όψει της προσεχής αγωνιστικής περιόδου με την μορφή δανεισμού και το επόμενο καλοκαίρι με οψιόν αγοράς του.

Κατά τα άλλα στον Άρη παρακολουθούν πάντα αν και διακριτικά την σχέση του Φερνάντο Μαρκές με την ΠΑΕ Ηρακλής ώστε να κινηθούν χωρίς να χάσουν χρόνο για την απόκτησή του Ισπανού μέσου σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος. Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής του Κρίστι Βανγκέλι με τον οποίο την Παρασκευή έγινε επαφή και πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο αλλά και του ενδιαφέροντος για τον Φαμπιάν Εστογιανόφ του Πανιωνίου.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ