ΑΡΗΣ

Την Δευτέρα στον ανακριτή

Την Δευτέρα στον ανακριτή

Στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης θα περάσουν το σαββατοκύριακο ο Θανάσης Αθανασιάδης και ο Αντώνης Ζαμπέτας και την Δευτέρα θα απολογηθούν στον ειδικό ανακριτή που θα αποφασίσει για την αποφυλάκισή τους ή όχι. Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Θανάσης Αθανασιάδης και Αντώνης Ζαμπέτας αφού περάσουν το Σαββατοκύριακο στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης την Δευτέρα θα απολογηθούν στον ειδικό ανακριτή που θα αποφασίσει για την αποφυλάκισή τους ή όχι.

Ο μεν πρώτος συνελήφθη σήμερα το πρωί και ο δεύτερος παραδόθηκε αυτοβούλως με αμφότερους να βαρύνονται με κατηγορίες μη απόδοσης ΦΠΑ για λογαριασμό της ΠΑΕ Άρης ύψους 436.000 ευρώ για την περσινή τους χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όλο θέμα πλέον έχει περάσει σε ειδικό ανακριτή μετά από την σχετική παραπομπή από τον αρμόδιο εισαγγελέα στον οποίο Αθανασιάδης και Ζαμπέτας είπανε πως έχουν πληρώσει περίπου 9,5 εκ. ευρώ τα τελευταία τρία χρόνια.

Από αυτά τα 4,5 εκ. ευρώ αφορούσανε χρήσεις παλαιότερων διοικήσεων και ταυτόχρονα για το ποσό που κατηγορούνται σήμερα έχει ήδη εκχωρηθεί στην εφορία μέρος του συμβολαίου του Άρη από την χορηγία του ΟΠΑΠ και επομένως δεν υφίσταται οφειλή.

Κάτι που αναμένεται να επαναλάβουν και την Δευτέρα στον αρμόδιο ανακριτή που ακολούθως θα κληθεί να αποφασίσει για την ποινή που θα επιβληθεί στον πρώην πρόεδρο και στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Άρης.

Μέχρι τότε όμως αμφότεροι θα πρέπει να παραμείνουν το Σαββατοκύριακο στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Μιχαλήτσος μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ανακοίνωσε την αποστολή για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η 19μελή αποστολή του Άρη που θα ταξιδέψει αύριο για την Αθήνα μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης αποτελείται από τους: Διούδη, Γκελή, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδη, Γιαννιώτα Διαμαντάκο, Ζαραδούκα, Ηρακλή, Καζναφέρη, Καραγιάννη, Κοτσαρίδη, Οικονομόπουλο, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Σουνάς, Τάτο, Τριανταφυλλάκο και Τσουκάνη.

Από αυτήν απουσιάζουν οι τραυματίες Μάρκος Βελλίδης και Νίκος Ψυχογιός και ο τιμωρημένος Νταβίντ Αγκάνθο που βρίσκεται στην Ισπανία όπου ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ