ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Την Δευτέρα το ραντεβού με Δώνη

Την Δευτέρα το ραντεβού με Δώνη
Δώνης

Την Δευτέρα όπως όλα δείχνουν θα γίνει το ραντεβού του Γ. Δώνη με την διοίκηση για νέο συμβόλαιο

Η σεζόν φτάνει προς το τέλος της και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι του Ατρόμητου θέλουν να ξεκινήσουν από νωρίς τον προγραμματισμό για την νέα αγωνιστική χρονιά.
Πριν γίνουν τα όποια σχέδια, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να γίνει είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Δώνη με την ομάδα, το οποίο λήγει με το τέλος της σεζόν.

Το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές υπήρξε άκαρπο, αφού βρέθηκε μεν ένα κοινό σημείο επικοινωνίας, όμως δεν έπεσαν οι υπογραφές.

Την Δευτέρα ωστόσο (το αργότερο την Τρίτη), το "τρένο" θα έχει νέα συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Γιώργο Σπανό, όπου και θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας και έχει σκοπό να κάνει πράξη τις απαιτήσεις του Δώνη, όμως εκείνο που έχει προβληματίσει τον 42χρονο τεχνικό, είναι η σκέψη να πάει στο εξωτερικό και μια ομάδα της Αγγλίας.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Εμάνουελ Περόνε ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας που προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ενόψει του αγώνα της Κυριακής στα Γιάννινα. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη επανήλθαν επίσης οι Μπρίτο και Καραγκούνης.

Τέλος, ο τελευταίος Καραγκούνης κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με το Ισραήλ και θα ενσωματωθεί τη Δευτέρα το πρωί.










TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ