ΑΡΗΣ

Την γλίτωσε με οίδημα ο Νέτο

Την γλίτωσε με οίδημα ο Νέτο
νετο

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Ντόλτσε Νέτο μετά τον τραυματισμό του το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ

Μετά από ένα 48ωρο γεμάτο αγωνία αφού στην διάρκεια του μέχρι η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού του Άρη στον τελικό της 17ης Μαϊου με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο hellas online τέθηκε υπό αμφισβήτηση σήμερα είχε κάθε λόγο να χαμογελά. Τόσο ο ίδιος όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σύμφωνα με την νέα εκτίμηση ο Νέτο που είχε εκτιμηθεί ότι είχε κληρονομήσει μία θλάση στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανιώνιο τη γλίτωσε τελικά με ένα οίδημα κάτι που σημαίνει ότι όπως όλα δείχνουν θα είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού του Καυτανζογλείου Σταδίου. Ως σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής (04/05) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Για το παιχνίδι με την "Ένωση" η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με μία προπόνηση και σαφώς πιο έντονους ρυθμούς κι αφού χθες ο Μπάγεβιτς έκρουσε το καμπανάκι στους παίκτες του εν όψει της συνέχειας των πλέι οφ κι εν όψει του τελικού της 17ης Μαΐου. Από την πλευρά του ο Νίκος Καράμπελας τόνισε σχετικά πως:

"Έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και σκεφτόμαστε μόνο αυτό της Κυριακής με την ΑΕΚ", ενώ σε ερώτηση για το αν στο μυαλό των συμπαικτών του και του ίδιου είναι ο τελικός του Κυπέλλου hellas online και αν αυτό το γεγονός επηρεάζει την απόδοση τους στα πλέι οφ δεν έκρυψε πως:

"Σίγουρα ο τελικός είναι στο μυαλό μας. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και το περιμένουμε πως και πως.
Ωστόσο δεν υποτιμούμαι τα πλέι οφ. Θέλουμε να τα πάμε καλά σε αυτά και να δείξουμε ότι δίκαια συγκαταλεγόμαστε στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσω αυτών να κρατηθούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο τελικό".


Εν τω μεταξύ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του Άρη ο Μπάγεβιτς επέλεξε στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής για την 3 η αγωνιστική των πλέι οφ εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τους ακόλουθους 18 ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Τιάγκο Ζεντίλ, Γκαρσία, Νεμπεγλέρας, Ρονάλντο, Βανγκέλι, Κάλβο, Ίβιτς, Παπάζογλου, Πρίττας, Φελίπε, Γιάχιτς, Κόκε και Κουλουχέρης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση οι τραυματίες Νέτο και Σιστόν οι οποίοι άλλωστε δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή από τον "Ντούσκο".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ