ΑΡΗΣ

Την κέρασε... ρεβανί - Αγωνιά για Κάλβο

Την κέρασε... ρεβανί - Αγωνιά για Κάλβο
ομαδικη πανηγυρικο

Μπροστά σε περίπου 500 οπαδούς τους ο Άρης νίκησε 2-0 την Βέροια. Νέτο και Βλόνταρτσικ τα γκολ. Αγωνία για Κάλβο

Ο Άρης φρόντισε να ξεκινήσει δυνατά το παιχνίδι και είχε δύο ευκαιρίες ήδη στο πρώτο τέταρτο για να ανοίξει το σκορ.
Αρχικά στο 13΄ όπου η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στην προσπάθεια του Ντελόρτε να «κρεμάσει» τον Κοταρίδη και έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα στο 15΄ ο Παπάζογλου σε ανατροπή του από τον Σαμαρά κέρδισε πέναλτι αλλά ο Κοταρίδης απόκρουσε την μπάλα στην εκτέλεση του Κάλβο. Κάτι ανάλογο όμως δεν συνέβη και στο 22΄ όταν ο Νέτο ανετράπη από τον Ντολόρες με τον Βραζιλιάνο να ευστοχεί και να κάνει το 1-0.

Σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο αφού στο 35΄ η κεφάλια ψαράκι του Ντελόρτε από την σέντρα του Παπάζογλου δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Βιτόλο στο ντεμπούτο του Ισπανού με την φανέλα του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς φρόντισαν να είναι πιεστικοί αλλά παρόλα αυτά χρειάστηκαν τις καθυστερήσεις για να σφραγίσουν τη νίκη τους με το πλασέ του Βλοντάρτσικ και αφού δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Σηφάκης είχε όχι στην κεφαλιά του Δημόπουλου και στο σουτ του Τριάντη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΒΕΡΟΙΑ:

Κοταρίδης, Καραλιόπουλος (56΄ Ράνιτς), Δρούγας (23΄ Μελμπιανάκης), Σαμαράς, Τζιοβανίνι (89΄ Τριάντης), Κόλτσης, Μπαχράμης, Ζουλίνιο, Κριβοκάπιτς (80΄ Δημόπουλος), Καμάλ, Ντολόρες (46΄ Χαλαουανί).

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Καράμπελας (62΄Αουρέλιο), Ρομπέρζ, Κουλουχέρης (62΄ Γκιάρο), Πρίττας, Μπατιόν (46΄ Βιτόλο), Κάλβο (38΄ Χαβίτο), Φελίπε, Ντελόρτε (62΄ Βλοντάρτσικ), Παπάζογλου (62΄ Κόκε).

Αύριο ξεκαθαρίζει για Κάλβο


Ο Άρης μπορεί να επικράτησε της Βέροιας στην Νάουσα με 2-0 ωστόσο η τύχη γύρισε την πλάτη στο 38΄ στον Τόνι Κάλβο.

Η αντικατάσταση του Ισπανού από τον συμπατριώτη του Χαβίτο σε εκείνο το χρονικό σημείο είχε να κάνει λόγο τραυματισμού του. Συγκεκριμένα ο Κάλβο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάουσας όπου εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα στην ωμοπλάτη αλλά στάθηκε τυχερός στην ατυχία του στο ότι γλίτωσε το κάταγμα.

Όπως και να έχει αύριο πρόκειται να ξεκαθαρίσει η περίπτωσή του και αν προλαβαίνει το παιχνίδι που ακολουθεί για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Ερνάντεθ: "Θέλει χρόνο ο Βιτόλο"


Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ισπανός τεχνικός του Άρη, Κίκε Ερνάντεθ, δήλωσε: "Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση και το πάθος των ποδοσφαιριστών μου ενώ και στην τακτική τα πήγαμε πολύ καλά. Πλέον σκεφτόμαστε το ματς με τον Εργοτέλη όπου θέλουμε μόνο τη νίκη".



Σε ερώτηση για το αν προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του με δύο επιθετικούς απάντησε: "Εγώ είμαι ο προπονητής και δεν θέλω να βγάζω προς τα έξω το τι σκέφτομαι", ενώ για τον Βιτόλο είπε: "Ο Βιτόλο θέλει χρόνο αν και το γεγονός ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής σίγουρα θα τον βοηθήσει".



Από την πλευρά του ο τεχνικός της Βέροιας, Βασίλης Παπαχρήστου, τόνισε: "Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για μας όπου αντεπεξήλθαμε στις δυσκολίες του. Θέλουμε όμως ακόμα δουλειά αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος", την επόμενη Κυριακή η "Βασίλισσα" αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.




















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ