CHAMPIONS LEAGUE

Την λύση ο Ντι Μαρία, απώλεια η Μίλαν

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic (C) and Clarence Seedorf (R) celebrate a goal against Ajax Amsterdam during their Champions League Group G soccer match in Amsterdam September 28, 2010. REUTERS/Toussaint Kluiters/United Photos (NETHERLANDS - Tags: SPORT SOCCER)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic (C) and Clarence Seedorf (R) celebrate a goal against Ajax Amsterdam during their Champions League Group G soccer match in Amsterdam September 28, 2010. REUTERS/Toussaint Kluiters/United Photos (NETHERLANDS - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Με γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία στο 81' η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Μπορντό στο "Αμπέ-Ντεσάμπ", ενώ Άγιαξ και Μίλαν αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Άμστερνταμ.

Ο Αργεντινός είχε μείνει στον πάγκο από τον Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά μπήκε αλλαγή και έδωσε την λύση, όπως και ο Μεσούτ Εζίλ που έκανε την ασίστ.

Άγιαξ - Μίλαν 1-1

Σκόρερς: 23' Ελ Χαμνταουΐ / 37' Ιμπραχίμοβιτς
Γήπεδο: "Άμστερνταμ Αρίνα", Άμστερνταμ
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Ο Αίαντας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μουνίρ Ελ Χαμνταουΐ στο 23' με κοντινό σουτ. Ο Μαροκινός τροφοδοτήθηκε με πλάτη στο τέρμα στο ύψος της μικρής περιοχής από τον Λουΐς Σουάρες, ο οποίος μπήκε στην μεγάλη περιοχή από αριστερά περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Νέστα.

Στο 30' ο Ρομπίνιο έχασε απίστευτη ευκαιρία, καθώς τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον Στεκέλενμπουργκ ο Ζέεντορφ, αλλά ο Βραζιλιάνος έκανε κακό πλασέ και η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι "ροσονέρι" έφτασαν στην ισοφάριση στο 37' με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να πετυχαίνει και το τρίτο γκολ της ομάδας του στο φετινό Champions League.

Την ασίστ έκανε ένας άλλος παίκτης που έχει στο παρελθόν επίσης παίξει στον Άγιαξ, ο Κλάρενς Ζέεντορφ, ο οποίος τροφοδότησε από δεξιά τον Σουηδό, αυτός έκανε άψογο κοντρόλ με το στήθος μέσα στην περιοχή και από κοντά με δυνατό σουτ-"καρατιά" νίκησε τον Στεκέλενμπουργκ για το 1-1.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου ήταν για την Μίλαν, όταν λίγο πριν το τέλος ο Ιμπραχίμοβιτς έκανε την κάθετη πάσα στον Μπόατενγκ, ο οποίος πλάσαρε από πλάγια και ο Στεκέλενμπουργκ απέκρουσε εντυπωσιακά.

ΑΓΙΑΞ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ, Βερτόνγκεν, Άλντερβαϊρελντ, Ανίτα (38' Σουλεϊμάνι), Εγιόνγκ Ενό, Ντε Ζέεουβ (79' Λίντγκρεν), Σιμ ντε Γιονγκ, Εμάνιουελσον, Λουΐς Σουάρες, Ελ Χαμνταουΐ.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Τζαμπρότα, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι, Πίρλο, Γκατούζο, Φλαμινί (52' Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ), Ζέεντορφ (85' Αμπάτε), Ρομπίνιο (85' Ιντζάγκι), Ιμπραχίμοβιτς.

Οσέρ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Σκόρερ: 81' Ντι Μαρία
Γήπεδο: "Αμπέ-Ντεσάμπ", Οσέρ
Διαιτητής: Κλάους Μπο Λάρσεν (Δανία)

Η λύση ήρθε από τον πάγκο για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς Ντι Μαρία και Μεσούτ Εζίλ δεν ήταν στην ενδεκάδα, αλλά μπήκαν στο μάτς και "καθάρισαν" για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Τουρκογερμανός έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Αργεντινός αφού κοντράλαρε με το στήθος μέσα στην περιοχή σούταρε και νίκησε τον Σορέν, χαρίζοντας την νίκη στην "βασίλισσα". Πάντως, η φάση είχε αρχίσει με χέρι του Σέρχιο Ράμος και έτσι ουσιαστικά δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ.

Περίπου δύο λεπτά νωρίτερα η Οσέρ λίγο έλειψε να ανοίξει αυτή το σκορ, καθώς ο Πέπε γύρισε προς τα πίσω την μπάλα με κεφαλιά και αυτή χτύπησε το αριστερό δοκάρι του Ίκερ Κασίγιας.

ΟΣΕΡ: Σορέν, Ενγκμπάρ, Κουλιμπαλί, Γκρίχτινγκ, Ντούτκα, Πεντρετί, Ντινγκά, Κοντού (46' Γέλεν), Λανζέλ (78' Τραορέ), Καφνί (88' Κουερσιά), Όλιεκ.
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Λασανά Ντιαρά (74' Ντι Μαρία), Τσάμπι Αλόνσο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (86' Μααμαντού Ντιαρά), Μπενζεμά (58' Μεσούτ Εζίλ).

Η βαθμολογία

1. Ρεάλ 6 (3-0)
2. Μίλαν 4 (3-1)
3. Άγιαξ 1 (1-3)
4. Οσέρ 0 (0-3)

Άγιαξ - Μίλαν 1-1



Οσέρ - Ρεάλ 0-1


TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ