ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Μαμούτε για τον Παναθηναϊκό

Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Μαμούτε για τον Παναθηναϊκό

Στην διάρκεια της Παρασκευής (8/1) αναμένεται τελικά στην Αθήνα ο Γιούρι Μαμούτε ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μετά τον τραυματισμό του Σάντσεθ ο Στραματσόνι να ζητήσει την μεταγραφή και ενός κεντρικό αμυντικού. Τα μηνύματα συμπαράστασης στον Ισπανό.

Την Παρασκευή (8/1) αναμένεται τελικά να φθάσει στην Αθήνα ο 20χρονος Βραζιλιάνος Γιούρι Μαμούτε ώστε να μπει στην τελική του ευθεία ο δανεισμός του στο τριφύλλι για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Ο διεθνής με την Ελπίδων ποδοσφαιριστής θα έρθει στη χώρα μας μαζί με τον εκπρόσωπο του ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με την Γκρέμιο και το μόνο που απομένει είναι οι ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή και τα εργομετρικά τεστ προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία η τέταρτη πράσινη μεταγραφή.

Συζήτηση και για στόπερ

Ο τραυματισμός του Σέρχιο Σάντσεθ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το ενδεχόμενο απουσίας του για περισσότερο από δυο μήνες δεν αποκλείεται να φέρει και μεταγραφή στόπερ στον Παναθηναϊκό αν ο Αντρέα Στραματσόνι ζητήσει να καλυφθεί το κενό του Ισπανού. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο κεντρικός αμυντικός των πράσινων, την Παρασκευή το πρωί, και εκτιμηθεί καλύτερα ο χρόνος αποθεραπείας του και επιστροφής του στην ενεργό δράση.

Δεν αποκλείεται μάλιστα και αν τελεσφορήσουν όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις που ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί όπως του Εβανζελίστα να δοθεί προτεραιότητα στην απόκτηση αμυντικού και όχι κεντρικου χαφ. Αυτό όμως είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο 39χρονος τεχνικός των πράσινων τις επόμενες μέρες.

Τα μηνύματα συμπαράστασης στον Ισπανό αμυντικό

Εν τω μεταξύ μετά την άφιξη τους στην Αθήνα αρκετοί εκ των συμπαικτών του Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό θέλησαν μέσω των λογαριασμών τους στα social media να ευχηθούν περαστικά και καλή ανάρρωση στον Ισπανό αμυντικό.

Οι Ατζαγκούν, Μπεργκ και Νάνο μέσω του instagram ευχήθηκαν περαστικά στον Ισπανό ανεβάζοντας μια φωτογραφία με αυτόν και γράφοντας τα εξής:

Ατζαγκούν: "Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση φίλε"

Μπεργκ: "Πολύ καλή νίκη σήμερα και καλή αρχή για τη νέα σεζόν. Αισθάνομαι όλο και καλύτερα και ελπίζω να είμαι πίσω σε φόρμα σύντομα. Ελπίζω ότι θα αναρρώσεις γρήγορα φίλε μου".

Νάνο: "Θα επανέλθεις σύντομα "αδελφέ" μου. Είμαστε μαζί σου και θα επιστρέψεις πιο δυνατός. Είσαι ο καλύτερος".

Wish you quick recovery amigo @sergiosanchez_21

A photo posted by Abduljeleel Ajagun (@ajagun10) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ